Kolay bir galibiyet aldılar

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Kolay bir galibiyet aldılar
  • 16 November 2016, Wednesday 6:44

Maçın Hakemleri: Sedai Özkan (Aydın), Hakan Güven, Taner Kayar, Burak Köleoğlu, Sibel Akgül, Olgun Akdoğan

Gözlemci: Ali İnan

Milas Belediyespor: Tuğberk, Burak, Anıl, Ercan, İbrahim, Abdülkadir, Ahmet, Ragıp, Ali, Berk, Akay, Tugay (Libero) Soner (Libero)

Antrenör: Osman Çakıray

Antrenör Yardımcısı: Sefa Koşar

İzmir Büyük Ege: Nazım, Murat, Arda, Gökay, Ozan, Koray, Onur, Sercan, Murat, Mehmet, Aziz, Kerem, İbrahim (Libero)

İkinci Ligde ilçemizi ve ilimizi temsil eden tek takım olan Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı ligin üçüncü hafta karşılaşmasında Milas Spor Salonu’nda oynadığı müsabakada İzmir Büyük Ege Takımını zorlanmadan yendi.

İlçemiz takımı karşılaşmaya Tuğberk, Ahmet, Ali, Anıl, Abdülkadir ve Libero Soner altılısı ile başladı. Oyun içinde ikinci liberomuz Tugay ve diğer oyuncularımızda karşılaşmada yer aldılar.

Maça her zaman olduğu gibi ilgi yine büyük oldu. Sabah kahvaltısını Latmos’ta yapan ekibimizin maçına Milaslı taraftarlar ilgi gösterdiler.

Milas Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat, İl Spor Müdürlüğü Şube Müdürü Devrim Öçalmaz, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, Milas Bodrum Havalimanı Başmüdürü Vedat Atabek, Baş Müdür Yardımcısı Hasan Tosun ve çok sayıda taraftarlar Milas Belediyespor’a destek olmak adına tribünleri doldurdular.

Karşılaşmanın genelinde iyi oynayan az hata yapan takım Milas Belediyespor oldu. Ligde ilk maçında deplasmanda Denizli Acıpayamspor’u 3 - 0 yenen temsilcimiz ikinci karşılaşmasında Milas’ta Antalya Korkuteli Belediyespor ile yapacaktı. Ancak Antalya Takımının karşılaşmaya çıkmaması üzerine 3 – 0’lık hükmen galibiyet alan ilçemiz temsilcisi 6 puanla ligde üst sıralarda yer aldı.

Ligin üçüncü maçını yine Milas’ta İzmir Büyük Ege ile oynayan ekibimiz karşılaşmanın ilk setinde ilk dakikalarda istedikleri sayıları alamadı. İlk beş sayıda vurulan smaçlar, atılan servisler etkili olamadı ve takımımız 5 – 1’lik bir geri kalış yaşadı. Ancak daha sonra toparlanan takımımız skoru önce 7 – 7’ye getirdi sonrasında da ilk teknik molaya 8 - 7 önde girdi.

İkinci teknik molaya da 16 - 13 önde giren temsilcimiz etkili oyunu sürdürerek ilk seti 26 - 16 kazandı.

İkinci sette yine bir tutukluk gösteren temsilcimiz vurduğu smaçlardan sayılar bulmazken rakip takım peş peşe sayılarla farkı açmaya çalıştı. İlk teknik molaya İzmir takımı 8 - 6 önde girdi. İkinci sette ilk 10 sayı da İzmir takımı ekibimize göre daha az hata yapan takım oldu. 10 - 6 arayı açan İzmir takımı karşısında yeniden bir canlanma gösteren takımımız önce sayılarda 11 - 11 eşitliği sağladı. Daha sonra 16 - 13 ikinci teknik molaya önde girdi.

İkinci sette özellikle takım kaptanı Anıl Palooğlu’nun etkili smaç servisleri ile peş peşe sayılar bulan ekibimiz setin sonunda dinlenmeye 25 - 20 önde girerek karşılamada skoru 2 - 0 yaptı.

Maçın üçüncü setinde her iki teknik molaya 8 - 5 ve 16 - 11 önde giren Milas Belediyespor üçüncü sette çok daha iyi bir oyun ortaya koydu. Etkili servisler, sert smaçlar, savunmada ve hücumda iyi oyun, pasörlerin oyuna katkıları, liberoların hareketliliği, Ahmet, Kadir ve Anıl’la kazanılan sayılar sonrasında üçüncü seti 25 - 19 alan takımımız karşılaşmadan 3 – 0’lık bir galibiyetle ayrıldı. Maç sonrası galibiyet sevincini müsabaka boyunca kendilerini destekleyen Milaslı taraftarlarla paylaşan ilçemiz temsilcisi haftayı 3 puanla kapatarak bir sonraki karşılaşma için moralli bir şekilden sahadan ayrıldı.

Soyunma odasında Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Şube Müdürü Devrim Öçalmaz, Milas Belediyespor Voleybol Takımını galibiyet ve iyi oyun için kutlayarak başarı dileklerini iletti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık