Kolay galibiyet ve 3 puan

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Kolay galibiyet ve 3 puan

Maçın Hakemleri: Biray Karaca, Burak Köleoğlu, Ayşe Diğer, Rabia Karaca, Hasan Erdoğan, Duygu Kaman

Gözlemci: Ali İnan

Milas Belediyespor: Anıl, Ercan, Ahmet, Abdülkadir, Batuhan Ragıp, Berk, Tugay, Ercan, Soner, Akay (Libero), Ali Özdemir

Antrenör: Osman Çakıray

Yardımcı Antrenör: Sefa Koşar

Denizli Acıpayam Halk Eğitimspor: Bera, Turgut, Murat, Bayram, Yusuf, Salih, Onur, Kazım, Erhan, Deniz, Mehmet Ali Durmuş (Libero)

Antrenör: Savaş Salgın

 

Rakip zorlamadı

Büyük Erkekler Voleybol İkinci Ligde ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı ikinci yarının ilk maçında Milas Spor Salonu’nda rakibi Denizli Acıpayam Halk Eğitimspor’u 3 - 0 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Ligin son sıralarında yer alan Denizli takımı karşısında maça ilk sette tutuk başlayan temsilcimiz rakibine üst üste sayılar verdi. İlk teknik molaya 8 - 6 konuk takım önde girdi.

Mola sonrasında toparlanan takımımız seri sayılar alarak ikinci teknik molaya 16 - 10 öne girdi. İlk sette özellikle ikili bloklarla sayı kazanan temsilcimiz Ali Özdemir’in gayretli oyunu ile sayı farkını açmaya başladı. Savunmada ve hücumda etkili oynayan temsilcimiz sporcuları iyi servisler ve sert smaçlarla farkı açarak ilk seti 25 - 15 kazanmasını bildi.

Maçın ikinci setinde etkili oyunu devam ettiren ekibimiz sporcuları yine hücumda tekli ve ikili bloklarla sayı aldı. İlk setteki pasörümüz Ercan’ın başarılı ve iyi pasları bize ilk seti kazandırmıştı. İkinci sette oyuna yeni transferimiz pasör Celil Yavuz girdi. Celil’in attığı iyi paslara smaçörlerimiz Kaptan Anıl, Ahmet, Abdülkadir, Ali etkili vuruşlar yaptılar. İkinci setin ilk molasına 8 - 3 önde giren ekibimiz ikinci molada da yine öndeydi ve 16 – 13’lük bir skorla oyuna başladı. İkinci sette yine iyi oyunu devam ettiren takımımız seti 25 - 15 kazanarak skoru 2 - 0 yaptı.

Maçın üçüncü ve son setinde zayıf rakibi karşısında Show yapan ilçemiz takımı ilk molaya 8 - 3 ikinci molaya 16 - 5 önde girdi.

Son seti çok farklı bir skorla tamamlayan ilçemiz takımı seti 25 - 8 alarak maçtan 3 – 0’lık bir galibiyetle ayrıldı. Maçın tamamında sadece 3 servis atışından yararlanamayan ekibimiz kolay bir galibiyet almış oldu.

 

Zirvedeki yerini korudu

Aldığı bu galibiyetle puanını 19’a çıkaran takımımız ligin zirvesinde “şampiyonluk yarışında bende varım” dedi. Maçın son setini Kulüp ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da izledi. Karşılaşma sonrası sahaya inen Başkan Tokat takımın tüm sporcularını galibiyet nedeniyle tek tek kutladı.

Soğuk havaya rağmen salonunda soğukluğunda maçı izleyen az sayıda voleybolsever maç sonrasında galibiyet için takımın sporcularını alkışlayarak kutladılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık