Küçük tenisçiler Tokat’ı ve Gürel’i ziyaret ettiler

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Küçük tenisçiler Tokat’ı ve Gürel’i ziyaret ettiler
  • 07 December 2016, Wednesday 7:41

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 26 - 28 Kasım tarihleri arasında İzmir Buca’da düzenlenen 8 - 10 yaş arası tenis turnuvasına katılan Milas Tenis Akademisi’nin başarılı küçük sporcuları Alp Sarı, Ahmet Karai Baturalp Yiğit ve Maya Geçkin Antrenörleri Mehmet Alkaraca ile Milas Tenis Akademisi Spor Kulübü Başkanı Seyhan Hep ile birlikte Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek katıldıkları tenis turnuvası ile ilgili bilgiler verdiler. Küçük tenisçilerin Başkan Muhammet Tokat’ı bilgilendirme ziyaretine sporcuların velilerinden bazıları da katıldılar.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat sporcuların İzmir’de elde ettiği dereceler ve aldıkları madalyalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada başarılı sporcuları kutladığını belirterek “Sizler büyüdüğünüz zaman bu spor dalında çok daha başarılı olacaksınız” dedi.

Bir süre başarılı sporcular ve antrenörleri ile sohbet eden Başkan Tokat, Milas’ta sporun her alanında yapılacak olan spor tesisleri ile Milaslı sporcuların çok daha başarılı işlere imza atacağını ifade ederek,  Milas Tenis Akademisi’nin küçük tenis sporcularını kutladı.

Milas Tenis Akademisi Antrenörleri Seyhan Hep ve Mehmet Ali Karaca ve sporcuların velileri de Başkan Tokat’a tenis sporuna verdiği destekler için teşekkür etiler.

Milas Kaymakamı Fuat Gürel’i de ziyaret eden sevimli sporcularımızı elde ettikleri başarılardan dolayı gazetemiz olarak bizler de kutluyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık