Küçüklerde Şampiyonlar Belli Oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Küçüklerde Şampiyonlar Belli Oldu

Muğla Okul Sporları kapsamında Küçük Erkekler Milas Futbol Grup Şampiyonluğu maçlarında ilçe temsilcisi olmak için mücadele eden 7 takımın müsabakaları geçtiğimiz hafta içinde tamamlandı.

A grubunda Merkez, Ören, 23 Nisan, İMİ B grubunda ise Semiha Altunkan, Güllük ve Sınav Okulları Küçük Erkekler Futbol Takımları ilçe temsilciliği için müsabakalara çıktılar.

Geçen hafta içinde Milas Stadyumu’nda oynanan futbol karşılaşmaları sonrasında A grubunda karşılaştığı tüm rakiplerini yenen Semiha Altunkan ve B grubunda Merkez Ortaokulu futbol takımları grup şampiyonları oldular.

Küçük Erkekler futbol grup maçlarının son karşılaşmalarında Semiha Altunkan futbol takımı İMİ Takımını 3 - 0 ve Merkez Ortaokulu futbol takımı Güllük Ortaokulu futbol takımını 1 - 0 yenerek Milas şampiyonları oldular.

 

Futbolda 2 ilçe

şampiyonluğu kazandılar

Antrenörlüğünü Beden Eğitimi Öğretmeni Âlim Deligöz’ün yaptığı Milas Semiha Altunkan futbol takımı Milas Yıldız Erkekler futbol maçlarında elde ettiği Milas şampiyonluğundan sonra bir grup şampiyonluğunu da Küçük Erkekler grubunda kazandı.

 Milas’ın 2 şampiyonluk kazanan tek okulu olan Milas Semiha Altunkan futbol takımlarından Yıldızlar Grubu’nda 2014 - 2015 sezonunda Muğla İkincisi olarak Eskişehir Bölge Müsabakalarında ilçemizi ve ilimizi başarıyla temsil etmişti.

2015 - 2016 sezonunda da Muğla Yıldız Erkekler Kategorisi’nde ilçe şampiyonu olmuş ve Muğla ikinciliğini kazanmıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık