Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Lider kendi evinde sahaya çıkıyor

TVF Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde başarılı mücadeleler ortaya koyan Milas Belediyespor A grubu 17. hafta maçında kendi evinde sahaya çıkıyor.

Lider kendi evinde sahaya çıkıyor
  • 27 January 2023, Friday 13:08

15 maçlık galibiyet serisiyle ligin zirvesinde bulunan temsilcimiz, ligin ikinci yarısında henüz mağlubiyet almadı. Topladığı 45 puanla en yakın rakibi olan Ürgüp Spor’un 6 puan önünde olan takımımız bu hafta İstanbul temsilcisi Okyanus Koleji takımı ile karşılaşacak.

Hedef iyi oyun sonucunda galibiyet…

Kendi seyircisi önünde oynayacağı karşılaşmaya hafta içi Milas Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda başantrenör Mehmet Akif Gürgen yönetiminde hazırlanan temsilcimiz karşılaşmadan iyi oyun sonucunda galibiyetle ayrılarak, liderliğini perçinlemeyi hedefliyor.

28 Ocak Cumartesi günü Milas Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 15’te başlayacak.

Tüm taraftarlarımızı tribünlere davet ediyorum…

Hafta sonu oynanacak olan maç hakkında konuşan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “Takımımız yakaladığı galibiyet serisiyle ligde lider konumda bulunuyor. Hedefimiz ligin son maçına kadar iyi oyun ortaya koyarak A gurubunu zirvede tamamlamak. Tecrübeli oyunculardan kurulu takımımızın liderlik hedefini gerçekleştirerek, oynanacak olan play-off müsabakaları sonucunda Efeler Ligi’ne yükseleceğine yürekten inanıyorum. Takımımıza bu hafta oynayacağı Okyanus Koleji müsabakasında başarılar diliyor, tüm taraftarlarımızı takımımıza destek olmaya tribünlere davet ediyorum” dedi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis