Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Lider sahadan 3 puanla ayrıldı

​​​​​​​Milas Belediyespor Voleybol Takımımız kendi evinde ağırladığı Bigadiç Belediyeyi mağlup etti.

Lider sahadan 3 puanla ayrıldı
  • 28 November 2022, Monday 10:40

TVF Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil eden temsilcimiz galibiyet serisine devam ediyor. Milas Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda Balıkesir temsilcisi Bigadiç Belediyeyi ağırlayan takımımız 25-14,25-15, 25-21’lik setler sonucunda sahadan 3-0’lık sonuçla galip ayrılarak, üst üste 8. galibiyetini aldı.

En yakın rakibinin 4 puan önünde…

Aldığı bu galibiyetle puanını 25’e çıkaran Milas Belediyespor Voleybol takımımız en yakın rakibi Rest Property Alanya Belediye takımının 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Ligin ilk yarısının son haftalarına yaklaşılırken bu hafta sonu Kocaeli BŞB Kağıt Spor ile karşılaşacak olan temsilcimiz iyi oyun sonucunda sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Kaymakam Böke ve Başkan Tokat maçı birlikte izledi…

Milas Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat birlikte takip etti. Galibiyet sonunda sahaya inerek voleybolcuları kutlayan Kaymakam Böke ve Başkan Tokat takımla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Tokat galibiyeti kutladı…

Alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “TVF Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi 9.hafta karşılaşmasında kendi evinde ağırladığı Bigadiç Belediyespor'u 3-0'lık net skorla mağlup ederek liderliğini sürdüren Milas Belediyespor Voleybol Takımımızı kutluyorum. Salonu doldurarak takımımıza destek olan taraftarlarımıza ve maçı bizlerle beraber takip eden Milas Kaymakamımız Sayın Mustafa Ünver Böke'ye yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis