Lig Maçları Milas’ta

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Lig Maçları Milas’ta

2018-2019 Spor sezonunda ilçemizi Birinci Voleybol Liginde temsil edecek olan Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı İlk lig maçını Bursa ile Milas Atatürk Spor Kompleksinde oynayacak.

2017-2018 sezonunda Türkiye Voleybol İkinci ligde mücadele eden ilçemiz takımı Milas Belediyespor grup ikinciliği sonrasında katıldığı play off grubu müsabakalarında elde ettiği başarılı sonuçlar neticesinde adını yeni sezonda birinci lige yazdırdı.

 

Kadro Tamamlandı...

 

Teknik Sorumluluğunu Osman Çakıray’ın üstlendiği Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı Ekim ayının ilk haftasında oynayacağı Bursa maçı için antrenmanlarını Milas Atatürk Spor Kompleksinde sürdürüyor.

Kadrosuna aldığı 6 yeni sporcusu ve geçen sene kadrosunda yer alan 6 eski sporcusu ile tam kadro lige hazırlanan Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı, yeni sezonda oynayacağı lig maçları için Milaslı sporseverlerden destek beklediklerini belirterek, yeni bir ligde oynayacağımız lig maçlarındaki mücadelelerimizle, lige, geçen sene olduğu gibi damgamızı vurmak istiyoruz dediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık