Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Lig maçlarına hazırlanıyorlar

​​​​​​​2020-2021 Voleybol sezonunda ilçemizi Voleybol liginde temsil eden Milas Belediyespor Kulübünün alt yapılarında voleybol oynayan sporcular, özlemle alt yapı liglerinin başlamasını bekliyorlar.

Lig maçlarına hazırlanıyorlar

Pandemi salgını nedeniyle ara verilen ve ertelenen lig karşılaşmalarını özlediklerini vurgulayan minik sporcular, antrenörleri Eşref Mete ve Ünsal Çelik nezaretinde çalışmalarını haftanın beş günü büyük bir ciddiyetle sürdürüyorlar.

Milas’ın voleybol ligindeki temsilcileri olan minik sporculara antrenmanlarında destek olan Milas’ın tecrübeli isimleri Eşref Mete ve Ünsal Çelik, ‘Şubat ayı sonu veya Mart ayı içersinde liglerin başlamasını bekliyoruz’ açıklamasında bulunarak, ‘bu süre içinde sporcularımızın antrenmansız kalmamaları çok önemlidir’ dediler.

Milas Belediyespor Kulübü Voleybol alt yapı kız takımlarının antrenörlüğü görevini sürdüren Eşref Mete ve Ünsal Çelik, sadece minikler grubunda öğrencilerinin olmadığını, Yaş grubu ve Yıldızlar grubunda da sporcularıyla birlikte çalışmalarına devem ettiklerini belirterek, liglerin başlamasına kadar pandemi kurallarına uyarak antrenmanlarına Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde devam edeceklerini söylediler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis