Lig öncesi son hazırlık maçında Karaova ile oynadılar

ÖNDER Haber -Hüseyin AÇAR

Lig öncesi son hazırlık maçında Karaova ile oynadılar

2018—2019 Spor sezonunda Muğla Birinci Amatör Küme Ligi’nde Şampiyonluk ve Süper Amatör Küme Ligi’ne yükselme mücadelesi verecek olan Milas Gençlikspor Kulübü Futbol Takımı, lig öncesi son hazırlık karşılaşmasını Muğla Süper Amatör Küme Ligi Futbol Takımı Mumcular(Karaova) ile yaptı.

Karaova Stadyumu’nda geçtiğimiz hafta sonu oynanan hazırlık maçını Karaovaspor Kulübü Başkanı Gökhan Emrah Koca ve kulübün yönetim ekibi de izledi.

Gazetemiz Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın yönettiği hazırlık maçının ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti.  Son derce dostane bir havada oynanan karşılaşmanın maç öncesinde ve sonrasında her iki takımın futbolcuları birbirlerine kendi liglerinde başarı dileklerinde bulundular.

Karaovaspor antrenörü Birol Erten ve Milas Gençlikspor antrenörü Ali Akın Çilek, lig öncesi son hazırlık maçında kadrolarında yer alan tüm futbolcuları sahaya sürerek futbolcuların saha içinde ki performanslarını gördüler.

Maçın ilk yarısında daha net gol atakları yapan ve gol şansı bulan Karaovaspor takımı, İsmet ile maçtaki ilk golü atarak 1-0 öne geçti.

İlk yarının sonlarına doğru gelişen Milas Gençlikspor atağında ceza sahasına ortalanan topa Karaovaspor savunmasına yer alan Ozan ters bir vuruş yaptı. Kaleci Oğuz topu kontrol edemedi ve Ozan’ın kendi kalesine attığı golle Milas Gençlikspor maçta 1-1’lik beraberliği sağladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Milas Gençlik daha derli toplu oynamaya ve sağlı sollu yapılan ataklarla gol aramaya başladı. Orta sahadan atılan derin toplarla Karaova kalesine giden Gençlikspor forvetleri, sık sıkKaraovaspor kalecisi ile karşı karşıya kaldılar.

Bu atakların birinde günün başarı ismi Barış, Karaovaspor ceza sahasında buluştuğu topu iyi kullanarak kalecinin yanından topla ağları buluşturdu ve Milas Gençlikspor karşılaşmada 2-1 öne geçti.

Maçın kalan süresinde her iki takım sonucu değiştirecek gol bulmadı ve konuk takım Milas Gençlik, Karaova’dan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Milas Gençlikspor’un son futbolcu transferleri olan Berkay, Vedat, Samet maçta yer aldılar ve takımın galibiyetinde önemli pay sahibi oldular.

Bu maçtaki oyunu ile Muğla Birinci Amatöre Küme Ligi’ne hazır olduğunu gösteren Milas Gençlikspor futbol takımı, 6-7 Ekim’de başlayacak ilk lig maçını deplasmanda Muğla Gençlerbirliği takımı ile yapacak.

Teknik Sorumluluğunu Birol Erten’in üstlendiği Bodrum Karaovaspor ise kaliteli ve iyi oyuncuları ile Süper Amatör Küme Ligi’nde çok takımın canını yakacak bir görüntü verdi.

Bodrum Karaovaspor:1 Milas Gençlikspor:2

Maçın Hakemi: Hüseyin Açar

Karaovaspor: Oğuz, Durmuş, Ozan, Özgür, Ali Arda, Mehmet, Ünalcan Bağcı, Hasan, Süleyman, Salih, İsmet

Yedekler: Cankan, Hüseyin Anıl Alkan, Mustafa, Mert, Mehmet Ali, Emir, Gökhan

Teknik Sorumlu: Birol Erten

Milas Gençlikspor: Muhammed, Okan, Uğur, Celal, Alperen, Kadir, Ali Doğan, Berkay, Resul, Burak Bayer, Barış

Yedekler: mert, Samet, Vedat, Celil, Serdar

Teknik Sorumlu: Ali Akın Çilek

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık