Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Lig öncesi son turnuva

​​​​​​​2018-2019 Ege Bölgesi Şampiyonu Milasspor Masterler Futbol Takımı 2020-2021 Spor sezonu öncesinde son hazırlık turnuvası için Balıkesir Ayvalık’a gitti.

Lig öncesi son turnuva

Ayvalık’ta bu yıl 3.’sü Düzenlenen Masterler Futbol Turnuvasına ilçemiz takımı Milasspor’ın yanı sıra Aydın Masterlerı, Balçova Termal Masterlerı, Bandırma Gençlerbirliği Masterlerı, Bodrum Birlik Masterlerı, Edirne Vetaranlar, Edremit 9 Eylül Masterlerı, Hatay Samandağ Masterları, Hatay Zülüflühan Vetaranları, Karşıyaka Çarşı 1912 Masterları, Manisa 1965 Masterlerı ve Seferihisar Masterları takımları katılıyorlar.

Ayvalık Masterler Futbol Turnuvası Komitesi tarafından sosyal medya yoluyla yapılan açıklamada “dostluk ve kardeşlik çerçevesinde, lig maçları öncesinde turnuvamıza katılan tüm takımlara başarıla diliyor ve hepsine katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” denildi.

12 takım 3 grup ve 4 lü takımlardan oluşacak turnuvada gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar eleme maçları oynama hakkını elde edecekler.

Ayvalık Masterler Futbol Turnuvasıyla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Milasspor Masterler Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli ve antrenör Mehmet Kabak, Ege Bölgesi Masterler Liginde birbirinden zorlu futbol takımlarıyla mücadele edeceklerini belirterek Ayvalık Futbol Turnuvasının lig öncesi önemli bir organizasyon olduğunu söylediler.

Milasspor Masterlerının hedefinin yine şampiyonluk, iyi futbol ve Milas’ın tanıtımının en iyi şekilde yapılması olduğunu vurgulayan Erkan İşli ve Mehmet Kabak, “katıldığımız bu turnuvada sporcularımızın saha içersindeki performanslarını görme şansımız olacaktır” dediler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis