LİG PROVASI BİGADİÇ’TE

​​​​​​​2 galibiyet 1 mağlubiyet

LİG PROVASI BİGADİÇ’TE

2020-2021 Voleybol sezonunda Türkiye Büyük Erkekler Birinci Ligi’nde ilçemiz adına mücadele edecek olan Milas Belediyespor Voleybol Takımı geçtiğimiz hafta sonu Balıkesir Bigadiç’te katıldığı 4’lü Voleybol Turnuvasında, 10 Ekim’de başlayacak ligin provasını yaptı.

Takımın Teknik Sorumlusu Osman Çakıray antrenör Sefa Koşar ve kulüp yöneticisi Ümit Çiçek Demirbacak nezaretinde Bigadiç’teki turnuvaya katılan Milas Belediyesi, turnuvada 3 maç yaptı.

İlk maçında ev sahibi Bigadiç Belediyespor ile karşılaşan Milas Belediyespor karşılaşmayı 3-0 kazandı.

İlk seti 26/24, ikinci seti 25/19 ve son seti 25/16 alan ilçemiz takımı turnuvaya galibiyetle başlamış oldu.

Turnuvanın ikinci maçında Düzce Belediyespor’a 3-1 yenilen ekibimiz turnuvanın son karşılaşmasında İzmir takımı Sainth Joseph’i güzel bir oyun sonrası 3-0 yendi

Turnuva beklediğimizden de güzel geçti

 26-27 Eylül tarihlerinde Balıkesir Bigadiç’te 4 Birinci Voleybol Ligi takımının katıldığı turnuvada oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor, 10 Ekim’de karşılaşacağı Halkbankası maçı öncesi ligin provasını Bigadiç’te yaptı.

Turnuva ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan takımın teknik sorumlusu Osman Çakıray şunları söyledi. “Lig mücadelemiz öncesinde takımımız sporcularının saha içersindeki performanslarını görmemiz açısından önemli ve güzel bir turnuvaya katıldık. Farklı kadrolarla oynadığımız turnuva karşılaşmalarında kadromuzdaki tüm sporcularımızı maç içersinde değerlendirme şansını bulduk.

Pandemi nedeniyle istediğimiz çoklukta hazırlık maçları yapamadık, bu anlamda bu dörtlü turnuva, lig maçları öncesinde bizim adımıza olumlu ve oldukça güzel geçti. Yeni bir takım kurduk; ancak kadromuzdaki tüm sporcular ligimizin ağırlığını çekebilecek kondisyona sahiptir”.

Osman Çakıray; “Turnuvada alınan sonuçlardan daha ziyade takım olarak çıktığımız maçlarda nasıl oynadık, neler yaptık, ya da neler yapamadık tüm bunları gördük ve eksikliklerimizi gözledik” açıklamasında bulundu.

Tek üzüntümüz maçlarımızın izlenemeyecek olmasıdır

Milas Belediyespor Kulübü Yöneticisi, Voleybol Takımı Sorumlusu Ümit Çiçek Demirbacak, 2020-2021 Voleybol Ligi’nde mücadele edecek olan Voleybol Takımı ile ilgili görüşlerini gazetemizle paylaşarak lig öncesinde Bigadiç’te yapılan Voleybol Turnuvasının takım adına oldukça olumlu ve başarılı geçtiğini belirtti.

Geçen seneden daha farklı bir takım kurulduğunu söyleyen Demirbacak “yeni, ancak ligin ağırlığını kaldırabilecek sporculardan oluşan bir ekibiz” dedi.

Yeni sezonda tek sıkıntılarının ve üzüntülerinin Milas’ta oynayacakları lig maçlarının taraftarlarca pandemi nedeniyle izlenemeyecek olması olduğunu vurgulayan yönetici Ümit Çiçek Demirbacak, “lig maçlarımızı taraftarlarımıza izletebilmenin yolları üzerinde çalışıyoruz” diyerek, “tribünlerde olmasalar da taraftarlarımızın her zaman yanımızda olduğunu bilmek lig mücadelemizde en büyük gücümüzdür” ifadesinde bulundu.

Rakip Halkbankası

2020-2021 Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Liginde ilçemizi ve ilimizi temsil edecek olan geçen senenin başarılı takımı Milas Belediyespor, 10 Ekim Cumartesi günü Ankara’da oynayacağı ligin ilk karşılaşmasında Halkbankası takımına konuk olacak.

Karşılaşma ile ilgili hazırlıklarını Milas Atatürk Spor Kompleksinde yaptığı antrenmanlarla sürdüren ilçemiz takımı Milas Belediyespor ligin ilk maçından güzel bir sonuçla ayrılmak istiyor.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık