Lige hazırlık karşılaşması oynadılar

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Lige hazırlık karşılaşması oynadılar
  • 28 September 2016, Wednesday 6:44

 

İlçemizin iki güzide spor kulübünün alt yapı futbol takımları Ekim ayı içinde başlayacak olan futbol müsabakaları öncesinde Milas Stadyumunda bir hazırlık karşılaşması yaptı.

Yeni Milasspor U 17 takımı ile Milasgücü U 15 takımı arasında oynanan karşılaşmayı Spor Muhabiri Hüseyin Açar yönetti.

Yeni Milasspor ve Milasgücü yöneticilerinin de izledikleri hazırlık maçını Yeni Milasspor 8 - 3 kazandı.

Farklı kategorilerde yer alan 2 takımın karşılaşması son derece keyifli ve güzel geçti. Alt yapı futbolcuları oynadıkları futbolla gelecek için umut verdiler.

Milas Stadyumunda 26 Eylül Pazartesi günü oynanan hazırlık karşılaşmasında her iki takımda Ekim ayı içinde oynayacakları lig maçlarının bir provasını yaptılar.

 

U 15 ligi hafta

sonu başlıyor

1 - 2 Ekim tarihlerinde başlayacak olan U 15 liginde ilçemizi temsil edecek olan Milasgücü futbol takımını Güray Fedakâr ve Mehmet Kabak hocalar çalıştırıyorlar.

Milasgücü ligin ilk haftasında Turgutreisspor ile deplasmanda oynarken aynı grupta yer alan diğer ilçemiz temsilcisi Milas Gençlikspor ise ilk hafta maçında rakibi Konacıkspor’u Milas’ta ağırlayacak.

 

U 17 temsilcimiz

Yeni Milasspor

Alt Yapı Mustafa İçöz’e Emanet

2016 - 2017 futbol sezonunda ilçemiz U 17 liginde temsil edecek olan Yeni Milasspor futbol takımı lig müsabakaları için antrenman çalışmalarını antrenörleri Mustafa İçöz nezaretinde Milas Stadyumunda sürdürüyor.

Yeni Milasspor Kulübü alt yapısında futbola başlayan ve uzun yıllar Mor Beyazlı forma ile müsabakalara çıkan Mustafa İçöz bu yıl ilk kez ilk antrenörlüğünü de kulübü Yeni Milasspor’da yapıyor.

Yeni Milasspor U 17 futbol takımı 8 - 9 Ekim’de başlayacak olan ligde ilk karşılaşmasını A grubunda Yerkesik ile deplasmanda yapacak.

İlçemizi U Liglerinde temsil edecek tüm takımlarımıza gazetemiz adına başarılar diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık