Lige iyi başladılar…

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Lige iyi başladılar…
  • 09 November 2016, Wednesday 6:53

Türkiye İkinci Ligde ilçemizi temsil eden Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı şampiyonluk mücadelesinde 2 takımı yenerek sezona iyi bir başlangıç yaptı.

30 Ekim Pazar günü deplasmanda Denizli Acıpayam Halk Eğitimspor’u 3 - 0 yenen ilçemiz ekibi ligin ikinci karşılaşması olan Antalya Korkuteli Gençlikspor maçı öncesinde Milas Latmos Cafe’de sabah kahvaltısı yaptı. Latmos Cafe işletmecileri tarafından en iyi şekilde ağırlanan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor 6 Kasım Pazar günü oynayacağı karşılaşma öncesinde çıktığı Milas Spor Salonunda rakibinin müsabakaya çıkmaması nedeniyle karşılaşmayı oynamadan 3 - 0 hükmen kazandı.

Milas Belediyespor’un rakibi Antalya Korkuteli Gençlikspor ligin ilk maçında kendi sahasında oynadığı karşılaşmada da sporcularının lisanslarının yetişmemesi üzerine maça çıkmamış ve 3 - 0 hükmen mağlup sayılmıştı.

 

Antalya ekibi sahaya

çıkmadı

Ligin ikinci haftasında Milas Belediyespor Voleybol Takımı ile lig maçını oynamak üzere ilçemize gelen Antalya Korkuteli Gençlikspor bu kez sporcularının yol paraları ödenmemesi bahanesi ile kendi spor kulüplerini protesto ederek sahaya çıkmadılar ve 3 - 0 hükmen mağlup sayıldılar. Aldıkları 2 hükmen mağlubiyetle ikinci voleybol liginden bir alt kümeye düşen Antalya Korkuteli Gençlikspor Voleybol Takımının ilçemiz takımı Milas Belediyesi arasında oynanacak olan ligi maçını izlemeye gelen voleybolseverler de maçın oynanmaması üzerine büyük bir hayal kırıklığı ile Milas spor Salonundan ayrıldılar.

 

Hafta sonu İzmir Büyük

Ege ile karşılaşacak

İlçemiz temsilcisi Milas Belediyespor 13 Kasım Pazar günü ligin üçüncü hafta maçında Milas Spor Salonunda İzmir Büyük Ege Voleybol Takımı ile karşılaşacak.

Saat 14’te başlayacak olan karşılaşmaya tüm Milaslı Voleybolseverleri davet eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Osman Çakıray “bu sene ligde şampiyonluk yolunda daha başarılı sonuçlar almak ve zevkli müsabakaları Milaslılara izlettirmek istiyoruz” dedi.

 

Radyo Gözlem Spor

Saati’nde

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı Antrenörü Osman Çakıray ve takımın kaptanı Anıl Paltooğlu bugün (9 Kasım Çarşamba) saat 13’te Radyo Gözlem’de yayınlanacak olan Spor Saati’ne konuk olacaklar.

Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Spor Saati’nde İkinci Ligdeki şampiyonluk mücadelesi hakkında önemli açıklamalar yapacak olan Milas Belediyespor Kulübü Antrenörü Osman Çakıray ve Takım Kaptanı Anıl Paltooğlu 2015 - 2016 sezonundaki lig mücadelesi ile ilgili bilgileri  Radyo Gözlem dinleyicileri ile paylaşacaklar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık