Ligi Namağlup Tamamlayan Dörtyolspor’un Hayali Başka Bahara Kaldı

Şampiyonluk umudu son haftaya kalan Sar Yapı Milas Dörtyolspor, rakibini farklı bir skorla yenmesine rağmen ligi 2. sırada tamamladı. Bu galibiyet, şampiyonluk ve bir üst lige yükselme hedefi için yeterli olmadı.

Ligi Namağlup Tamamlayan Dörtyolspor’un Hayali Başka Bahara Kaldı
  • 16 January 2024, Tuesday 13:02

Muğla 1.Amatör Küme Ligi A grubunda mücadele eden Sar Yapı Milas Dörtyolspor, 10 Ocak Pazar günü saat 14’te ligin son haftası karşılaşmasını deplasmanda Göltürkbüküspor ile yaptı. İlçemiz temsilcisi karşılaşmayı 8-1 kazandı. Dörtyolspor, ligin son maçı bitip, son düdük çalıncaya kadar umudunu yitirmeyerek, mücadele etse de ligi istediği hedef doğrultusunda tamamlayamadı.  

Sar Yapı Dörtyolspor, Lig mücadelesinde oynadığı 10 maçta 7 galibiyet ve 3 beraberlikle 24 puan toplayarak ligi ikinci sırada tamamlarken, Turgutreisspor ise 25 puanla birinci sırada yer alıyor.

Ligin başından beri liderlik ve şampiyonluk mücadelesinde Bodrum takımı Turgutreisspor ile mücadele eden Dörtyolspor’a şampiyonluk ve Süper Amatör Lig’e yükselmek için son maçı 8-1’lik farklı bir skorla kazanması yetmedi. Umutlarını son hafta karşılaşmalarına bağlayan ilçemiz temsilcisinin hayalleri ve hedefleri seneye kaldı.

Aynı gün lig lideri Turgutreisspor'u kendi sahasında ağırlayan ilçemizin bu ligdeki diğer temsilcisi Güllük Belediyespor'un karşılaşmayı 11-0 kaybetmesinin ardından lig lideri Turgutreisspor oldu. Dörtyolspor ise şampiyonluk ve bir üst lige yükselme hayallerini gelecek sezona bıraktı.

Maçın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sar Yapı Milas Dörtyolspor Kulüp Yönetimi, “Olmayınca olmuyor. Ligi namağlup bitirdik ama şampiyon olamadık. Bugün oynadığımız Göltürkbüküspor maçının ilk dakikasında stoperimiz Egemen kırmızı kart görerek, oyun dışı kaldı.  89 dakika 10 kişi oynadığımız maçı 8/1 kazandık ama sonuç değişmedi. Tüm teknik ekibimize, sporcu kardeşlerimize deplasman sponsorumuz teşekkür ederiz.” Dediler.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık