Ligin Bitimine 1 Hafta Kala Grup Şampiyonluğunu İlan Etti

2023-2024 Muğla U17 Ligi A grubunda Milas’ı temsil eden tek takım olan Dr. Alp Milasspor, ligin bitimine 1 hafta kala grup şampiyonluğunu ilan etti.

Ligin Bitimine 1 Hafta Kala Grup Şampiyonluğunu İlan Etti

20 Nisan Cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda 9.hafta maçında grup şampiyonluğu için mücadele eden Muğlaspor’u U17 futbol takımı ağırlayan ilçemiz temsilcisi golsüz berabere kaldı.

U17 Liginde 24 puanla liderlik koltuğunda oturan antrenörlüğünü Alim Deligöz'ün yaptığı Dr. Alp Milasspor, 22 puanla lider takipçisi Muğlaspor ile oynadığı maça puan veya puanlar için çıkarken, maçın sonunda istediği sonucu alarak karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan 10. hafta maçlarının ardından lig maçları tamamlanacak. İlçemiz temsilcisi Dr. Alp Milasspor U17 takımı ise Yatağanspor U17 takımın ligden çekilmesi nedeniyle son hafta karşılaşmasında hükmen galip sayılacağı için grup şampiyonluğunu bir hafta önceden ilan etti.

Müsabakanın genelinde daha çok gol pozisyonları bulan ve galibiyet için rakibine göre iyi bir futbol ortaya koyan ilçemiz temsilcisi,  bulduğu net gol şanlarını değerlendiremezken, rakip takım da şampiyonluk için gerekli olan golleri atıp, puana çeviremedi.

Karşılaşma 0-0 sonuçlanırken, her iki takım da birer puana razı oldular.

Karşılaşmanın ardından Dr. Alp Milasspor Kulübü Yönetim Kurulu, sahaya inerek, sporcularını kutlayıp, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildiler.  Elde edilen grup şampiyonluğu ve play-off karşılaşmaları oynama hakkı kazandı.

Maçın Hakemleri: Faruk Polat, Uygar Karakoç, Hekim Öztürk

Dr. Alp Milasspor: Baran Tanyeri, Murat Düzgören, Bahattin Günay, Arda Yel, Vedat Demirtaş, Emirhan Arılık, Mehmet Daimi, Batuhan Yılmaz, Efe  İsmail Tolun, M.Fatih Tokel, Emre Menteş

Yedekler: Efe Özcan, Efekan Işıklı, Yusuf İslam Hamarat, Efe Yemenici, Muharrem Kayıhan, Salim Çoğaltan, Adem Kalkanı

Antrenör: Alim Deligöz

Muğlaspor: Muhammet Mustafa Gözen, Alperen Çetinay Alabaz,  Günay Ege Turgut, Furkan Şemer, Osman Ege Yorulmaz, Ercan Culha, Erol Kara, Murat Can Metin, Toprak Aliman, Umut Rüzgar Erdal, Batur Bulut

Yedekler: Furkan Alkan, Özdemir Türkmen, Hüseyin Karaman, Ege Ergezen, Yiğit Sirac Çoban, Çağan Fırtına Altıntaş ,Alim Doğukan Şen

Antrenör: Mehmet Uyan

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık