Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Maç tarihleri belli  oldu

Milas Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü’nde görevli Tuğçe Handan Demirel  hocanın çalıştırdığı  Milas Belediye Hentbol takımı başarılara doymuyor. Geçtiğimiz hafta sonunda yapılan etkinliğinde finale çıkan Milas Belediye Hentbol takımı, Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımıyla karşı karşıya geldi.

Maç tarihleri belli  oldu

Güçlü oyunculardan kurulu Milas Belediyespor Erkek Hentbol  takımı,  Köyceğiz  Belediyespor Erkekler Hentbol takımını 18-4 yenerek başarılarına yenisini ekledi.

Uzun yıllardan beri Milas İlçe Spor Müdürlüğü’nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapmakta olan Tuğçe Handan Demirel, takımı hakkında gazetemize şunları söyledi;

Milas İlçe Spor Müdürlüğü’nde  bugüne kadar değişik branşlarda  gençlerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Son yıllarda Milas Belediyespor bay ve bayan hentbol takımlarıyla Türkiye’nin her bölgesinde tertip edilen yarışmalara katılıyoruz. Erkekler hentbol takımında benimle birlikte çalışmakta olan her sporcumun disiplininden  çok memnunum. Önümüzdeki  günlerde yapılacak olan önemli hentbol turnuvalarına katılacağız. 26 Mayıs’ta  Sivas’da, 7 Haziran’da Afyon’da bölgesel lig müsabakalarımız olacak. Katılacağımız müsabakalarda başarılı olmak için çalışmalarımıza  aralıksız  devam ediyoruz. Sporcularımıza güveniyoruz. Amacımız elde edeceğimiz başarılarla Milas Belediyespor Hentbol takımının adını Türkiye’ye duyurmak.”

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık