Maçın kazananı Milas Gençlikspor oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Maçın kazananı Milas Gençlikspor oldu

Güllük Belediyespor:1 Milas Gençlikspor:2

Karşılaşmanın Hakemleri: Ali Akdeniz, Alper Özek, Selim Armağan

Güllük Belediyespor: İlhan Enes Demir, Yavuz Estelik, Murat Gökmen, Halil Arslan, Cüneyt Tanyeri, Görkem Turan Akbey, Selahattin Kozangiller, Hüseyin Çelik, Umut Vardar, Ahmet Özşahinler, Kadir Karaoğlu

Yedekler: İsmail Hakkı Alptekin, Doğukan Güneş, Berkant Adıgüzel, Azat Demirtaş, Yılmaz Uzunay, Yiğit Çırak

Antrenör Yönetici: Sinan Erbey

Genel Kaptan: Murat Tün

Milas Gençlikspor: Muhammet Kurnaz, Okan Pınar, Alperen Türkoğlu, Vedat Aras, Samet Dilli, Celal Kartal, İzzet Şahin, Ali Doğan Culhacı, Barış Doğan, Tayfun Tuğrul, Burak Bayer

Yedekler: Ahmet Çelebi, Mert Kalenderoğlu, Celal Can Demir, Serhat Çelebioğlu, Berkay Soyalp, Ronan Tunç Nargiz, Abdullah Güzey

Antrenör: Ali Akın Çilek

Genel Kaptan: Ercan İnce

Hava güzel, maç keyifli, mücadele izlenmeye değer

İki Milas takımının Birinci Amatör Küme Ligi mücadelesinden galibiyet ve 3 puanla ayrılan konuk takım Milas Gençlikspor oldu.

Güllük Stadyumunda 21 Ekim Pazar günü sahaya çıkan ev sahibi takım Güllük Belediyespor ile ligin şampiyon adaylarından Milas Gençlikspor Futbol Takımları arasında oynanan lig maçında heyecan, mücadele ve dostluk vardı.

Yıllarca birlikte yan yana oynamış futbolcuların oluşturduğu Güllükspor- Milas Gençlikspor maçının ilk yarısında Güllük Belediyespor müthiş bir oyun ortaya koyarak konuk takım karşısında ligin çok can yakacak takımı olduğunu gösterdi.

Güllük Belediyespor’da savunmada yılların eskitemediği futbolcu takım kaptanı Cüneyt Tanyeri ilk yarıda konuk takım ataklarında topu kesen adam olarak dikkatleri çekti.

Ligin ilk maçında Bafa’da Bafa Zeytinspor karşısında elde ettikleri galibiyetle lig 3 puanla başlayan, ancak yaptıkları kural hatası nedeniyle galibiyetleri silinen ve 3-0 mağlup sayılan Güllük Belediyespor, bu maçın moral bozukluğu ile çıktıkları Milas Gençlikspor karşılaşmasının ilk yarısında atak ve baskılı futboluyla gelecek için umut verdi.

Antrenör Savaş Yücedağ’ın 1 maç cezası nedeniyle eski kulüp başkanı yönetici Sinan Erbey’in antrenörlük görevi üstlendiği karşılaşmada ilk gol atağını da Güllük gerçekleştirdi. Ceza sahasına ortalanan topla buluşan Umut Vardar gole giderken Gençlikspor savunma oyuncusu Celal Kartal’ın topa son anda ayak koyması ile gol şansını yitirdi.

Konuk takım ilk gol atağını maçın 20 dakikasında yaptı. Ceza sahasına ortalanan topa Tayfun Tuğrul kafayı vurdu top az farkla üstten auta çıktı.

İlk yarının son dakikalarında Milas Gençlik gole çok yaklaştı. Barış Doğan ceza sahası içinde sert vurdu; top önce kaleci İlhan’a sonra yan diğere çarparak dışarı çıktı.

İlk yarı 0-0 golsüz tamamlandı

İkinci yarıda oyuna temkinli başlayan ev sahibi takım savunmada son derece dikkatli oyunu ile konuk takıma atak olanağı tanımadı. Oyuna ikinci yarıda giren Yılmaz’ın ceza sahası üzerinden vurduğu topu Gençlikspor savunması son anda kale çizgisi üzerinden çıkartarak mutlak bir golü önledi. Dakika 65’te Milas Gençlik atağında Burak Bayer’in şutunu kaleci İlhan Enes kurtardı.

Dakika 70’de Güllük atağında ceza sahası üzerinden kaleye ortalanan topu Gençlikspor savunması çıkardı. Dönen topa Yılmaz sert vurdu top köşeden filelerle buluştu ve ev sahibi takım bu golle 1-0 öne geçti.

10 dakikada 2 gol buldular

Gol sonrası Gençlikspor beraberlik adına ev sahibi takımın kalesine yüklenmeye başladı. Güllükspor ise galibiyeti korumak adına savunmaya geçti. Dakika 80’de Gençlikspor atağında Burak Bayer topu kaleye ortaladı. Savunmayı ve kaleci İlhan’ı geçen topa kale çizgisi içinde son olarak Barış Doğan ayak koydu ve takımının beraberlik golünü attı. Gol sonrası dakikalar 85’i gösterirken yine günün Gençlikspor adına en iyi, en etkili oyuncusu Burak Bayer ceza sahası içinde topla buluştu. Savunmayı geçti ve kalecinin yanından düzgün bir vuruşla takımının galibiyet golünü attı.

Maçın kalan sürelerinde her iki takımda sonucu etkileyecek golü bulamadı ve Milas Gençlikspor desplasmanda Güllük Belediyespor’u 2-1 yenerek 2 de 2 yaptı.

 

 

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık