Mahalle Futbol Turnuvasında Final Maçları Başlıyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Mahalle Futbol Turnuvasında Final Maçları Başlıyor

Milas Gençlikspor Pomelon Mahallelerarası Halı Saha Futbol Turnuvasında son müsabakalar 12 Nisan Çarşamba günü yapılacak.

Turnuvanın yarı finalinde sahaya çıkan 4 takım bir kez daha final maçları için mücadele edecekler.

2 grupta 13 mahalle futbol takımının mücadele ettiği futbol turnuvasında 5 Nisan Çarşamba günü Milas Belediyesi Spor Kompleksi Halı Sahasında oynanan yarı final maçlarında rakiplerini yenen Ekinambarı ve Hayıtlı Mahalle Takımları turnuvanın şampiyonluk maçı için sahaya çıkacaklar.

Turnuvanın Üçüncülük karşılaşması şampiyonluk maçı öncesinde Keramos ve Burgaz takımları arasında yapılacak.

Yarı Final Maçları

Burgazspor: 2

Hayıtlı: 2

Turnuvanın ilk yarı final maçında Hayıtlı Mahalle takımı 2 – 0’lık galibiyetini koruyamadı. Burgazspor attığı 2 golle eşitliği sağladı ve turnuvanın ilk yarı finalistini belirlemek penaltı atışlarına kaldı.

Penaltı atışlarında Hayıtlı 5 atıştan dördünü gole çevirdi. Burgaz takımı 2 atıştan yararlanmadı ve 4 - 3 penaltı atışları sonrasında Hayıtlı takımı ilk finalist takım oldu.

 

Ekinmabarı: 1

Keramos: 0

Turnuvanın ikinci yarı final müsabakasında karşılaşan Keramos (Ören) ve Ekinambarı arasında final maçı heyecanında bir maç oynandı. Oldukça sert geçen maçta Keramos takımı kendi kalesine attığı tek golle 1 - 0 yenildi.

 

Turnuva Final Maçları

12 Nisan Çarşamba günü turnuvanın önce üçüncülük maçı sonrasında da şampiyonluk maçı oynanacak. Yarı final maçalarında rakiplerini yenen takımlar birincilik yenilenler ise üçüncülük maçı için son kez sahaya çıkacaklar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık