Mahalleler arası Futbol Turnuvası maçları devam ediyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Mahalleler arası Futbol Turnuvası maçları devam ediyor

Milas Ekinambarı Mahallesi Muhtarlığı ve Turnuva Komitesi tarafından düzenlenen Çim Saha Futbol Turnuvasında müsabakalar oynanmaya devam ediyor. 2 grupta 12 takımın mücadele ettiği futbol turnuvasının üçüncü hafta karşılaşmaları 24 - 25 Mart tarihlerinde oynandı.

 

Sürpriz Kutlama...

25 Mart Pazar günü yapılan müsabakalar öncesinde Ekinambarı Futbol Turnuvası Komitesi tarafından turnuvanın hakemliğini yapan Gazetemiz Spor Muhabiri Emekli Öğretmen Hüseyin Açar’a yapılan sürpriz doğum günü kutlamasına müsabakalara çıkacak takımların sporcuları da katılınca günün en güzel ve en renkli görüntüleri ortaya çıktı.

Kıyıkışlacık - Akyol maçı öncesinde gerçekleştirilen doğum günü kutlaması sonrasında müsabakalar oynanmaya devam edildi.

 

Turnuva maçlarına ilgi sürüyor

Ekinambarı Futbol Turnuvasının müsabakalarına futbolseverlerin ilgisi her hafta katlanarak devam ediyor. Son olarak, geçtiğimiz hafta sonu oynanan turnuva karşılaşmalarına Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da gelerek Turnuva Komitesi Başkanı Mehmet Yiğit ile birlikte maçları izledi.

 

Önce dostluk, sonra spor...

Ekinambarı Futbol Turnuvası Komitesi Başkanı ve Turnuva Komitesi tarafından yapılan açıklamada, turnuva maçlarının son derece başarılı bir şekilde devam ettiği belirtilerek, maçları izlemeye gelen futbolseverlere ve turnuva müsabakalarında önce dostluğu sonrasında mücadeleyi dikkate alan tüm takımların sporcularına teşekkür edildi.

Turnuvanın amacının Milas Mahalleri arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak, hep birlikte spor yoluyla yakınlaşmak ve her mahalle takımından yetenekli genç sporcuları Türk futboluna kazandırmak olarak belirten Ekinambarı Futbol Turnuvası Komitesi, müsabakaların güvenli ve başarılı bir şekilde geçmesi için kendilerine destek olan ve turnuvanın emniyetini sağlayan Jandarma güçlerine, sağlık görevlilerine ve hakemlere de teşekkür ederek, tüm takımlara başarı dileklerini yineledi.

 

Maç sonuçları

Kısırlar: 0 - Dörttepe: 7

Koru: 0 - Köygücü: 1

Meşelik: 5 - Ekinambarı Gençlik: 1

Yaşyer: 3 - Gençlikspor: 6

Kıyıkışlacık: 1 - Akyol: 3

Hasanlar: 1 - Damlıboğaz: 2

 

Hafta sonu maç programı

31 Mart Cumartesi

Saat 11.00 / Ekinambarı Gençlikspor - Gençlikspor

Saat 13.00 / Damlıboğaz - Dörttepe

Saat 15.00 / Akyol - Yaşyer

 

1 Nisan Pazar

Saat 11.00 / Kıyıkışlacık - Meşelik

Saat 13.00 / Kısırlar - Köygücü

Saat 15.00 / Hasanlar - Koru

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık