Mahalli ligin takımları lisans işlemlerine başladılar

​​​​​​​2022-2023 sezonu Muğla Mahalli Ligi müsabakaları Ekim ayının son haftasında Muğla’nın muhtelif ilçelerinde yapılacak müsabakalarla başlıyor.

Mahalli ligin takımları lisans işlemlerine başladılar
  • 06 October 2022, Thursday 11:13

Mahalli birinci yarı müsabakalarına katılacak takımlarımız Süper Amatör Lig’de Milas Gençlikspor, Milas Belediye Beçinspor, Yeni Milasspor takımları ile Mahalli 1. amatör kümede yer alacak olan Güllükspor ile Mahalli U16 Ligi’nde yer alacak olan Milas Erginspor takımları sezon başı saha içi çalışmalarının yanı sıra lisans çıkartma işlemlerine başladı.

Sezon başı hazırlıkları ve lisans işlemleri hakkında düşüncelerini aldığımız Muğla Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Milas Gençlik Spor kulübü Başkanı Ersin Köksal yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Muğla Mahalli liginde her yıl olduğu gibi bu sezonda Mahalli ligde Milas’ı temsil edecek olan Milas Takımlarımız Lisans işlemlerine başladılar. Transfer dönemi 13.Ekim günü sona erecektir. Muğla Mahalli liginde yer alacak olan takımlarımızın bir an önce lisanslarını çıkartmaları gerekiyor. 2022-2023 sezonunda Milas’ı temsil edecek olan takımlarımıza başarılar diliyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık