Masterlar’den teşekkür ziyaretleri…

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Masterlar’den teşekkür ziyaretleri…

Milasspor Masterler Futbol Takımı Yönetim ekibi,  3 Ekim Çarşamba günü,  2017-2018 sezonunda kendilerine destek veren Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı, Milas Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Hayrettin Fidan’ı ve son olarak Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamlarında ziyaret ederek, destekleri nedeniyle teşekkür plaketi verdiler.

 

Milas Masterler Koordinatörü Erkan İşli, yönetim kurulu üyeleri Fuat Turan, Mehmet Kabak ve Mehmet Turgay’ın gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretlerine Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık da katıldı.

3 Ekim Çarşamba günü ilk ziyaretlerini Milas Kaymakamı Eren Arslan’a yapan Milasspor Masterler Yönetim Ekibi, bir süre Kaymakam Eren Arslan ile görüşerek destekleri için teşekkür ettiler. 7 Ekim Pazar günü Güllük Sahası’nda gerçekleştirilecek olan Yeni Milasspor sezon açılışı ve Masterler Milli Takımı maçına Kaymakam Eren Aslan’ı davet eden yönetim ekibi, daha sonra Milas Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan’ı ziyaret ederek, destekleri için teşekkür ederek plaketlerini verdiler.

 Son ziyaretlerini Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a yapan Masterler yönetim ekibi Pazar günkü sezon açılışı ve futbol maçlarına Başkan Tokat’ı da davet ettiler. Milasspor Masterler Futbol Takımı’na verdikleri destek nedeniyle başkan Tokat’a plaket veren Milasspor Masterlar Yönetim ekibi 2018-2019 futbol sezonunda Milas’ı, katılacakları Ege Bölgesi liginde başarıyla temsil edeceklerini belirttiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık