Masterler Milli Takımı Milas’ta

ÖNDER HABER- Hüseyin AÇAR

 Masterler Milli Takımı Milas’ta
  • 25 September 2018, Tuesday 13:55

2018-2019 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde ilçemizi temsil edecek olan Yeni Milasspor Kulübü Futbol Takımı’nın 2018 – 2019 sezonu sezon açılış etkinliği, yapılan toplantıyla belirlendi... Sezon açılışında Masterlar Türk Milli Takımı karması ile dostluk maçı yapılacak…

Toplantı öncesi Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFF) Asbaşkanı Hasan Gümüşkesen, Yeni Milasspor Futbol Kulübü Başkanı Ahmet Karabıyık, yönetim kurulu üyeleri ve Sevdamsın Milas Spor taraftarlar derneği üyeleri, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette bir konuşma yapan TMVFF Asbaşkanı Hasan Gümüşkesen, “İlk defa Milas’ta böyle bir organizasyona katılacağız. Milassporun açılış organizasyonu kapsamında açılışa Masterlar Türk Milli Takımı karmasını getireceğiz ve dostluk amaçlı bir gösteri maçı yapacağız. Ulusal medyanın da takip edeceği organizasyon Milas’ın tanıtımı için de büyük önem arz ediyor. Bu organizasyon davetinde bulunan Yeni Milasspor’a ve Başkanı Ahmet Karabıyık’a teşekkür ediyorum” dedi.

Hasan Gümükesen’den sonra bir konuşma yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise; “Veteran sporu, hangi branşta olursa olsun bizim sempatiyle baktığımız bir dal. Bu tür organizasyonların planlanması sevindirici bir durum ve umarım organizasyon başarılı bir şekilde sonuçlanır. Biz de Belediye olarak, organizasyon için elimizdeki imkanlar çerçevesinde bütün katkı ve desteği vermeye çalışıyoruz. Sezon açılış organizasyonu bizim için de ilginç olacak. İlk defa bir milli takımı ağırlayacağız. Bu çerçevede yeni sezonda Yeni Milasspor’a başarılar diliyorum. Organizasyonun planlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Yeni Milasspor Başkanı Ahmet Karabıyık, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve TMVFF Asbaşkan’ı Hasan Gümüşkesen’e Yeni Milasspor forması hediye etti.

Ziyaretin sona ermesinin ardından sezon açılışı planlaması kapsamında toplantıya geçildi. Toplantıda alınan karara göre 7 Ekim Pazar günü Yeni Milasspor sezon açılışında ilk olarak Güllük Stadı’nda Milasspor Masterler Takımı ile Didim Masterlar Takımı karşılaşacak. Bu karşılaşmanın ardından 2018 – 2019 futbol sezonunda Yeni Milasspor formasıyla mücadele edecek olan futbolcular seyircilere tanıtılacak. Futbolcu tanıtımının ardından ise Masterlar Türk Milli Takımı ile Yeni Milasspor futbol takımı arasında bir gösteri maçı gerçekleştirilecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık