Masterler Milli Takımında ikinci Milaslı

ÖNDER HABER - HÜSEYİN AÇAR

Masterler Milli Takımında ikinci Milaslı

Türkiye Masterler Karma Takımı Sportif Direktörü olan Alpay Özer’in görevden ayrılması üzerine Masterler Federasyonu tarafından yeni Sportif Direktör olarak Şerafettin Camcı Masterlar Futbol Milli Takımının başına getirildi.

İlk sınavını 6 Ekim’de Yeni Milasspor’un sezon açılışında Yeni Milasspor Futbol Takımı ile yapacak olan Masterler Milli Karma Futbol Takımına Milas Masterler Futbol Takımından forvet oyuncusu Ramazan Akkoyun ikinci Milaslı olarak seçildi.

Milasspor Masterler Futbol Takımının Kaptanlarından Kemal Aydeniz’den sonra Milli Takıma çağrılan ikinci Milaslı olan Ramazan Akkoyun gazetemize yaptığı açıklamada, Milli Takım Futbolcusu olmanın büyük bir mutluluk olduğunu vurgulayarak, “umarım formasını giyme şansım olduğunda beni bu takıma alanları oynayacağım futbolla mahcup etmem” dedi.

6 Ekim Cumartesi günü Güllük Sahasında yapılacak olan Yeni Milasspor sezon açılış töreninde Yeni Milasspor ile karşılaşacak olan Masterler Karma Takımında ilçemiz futbolcusu Ramazan Akkoyun’un da forma giymesi bekleniyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık