Masterler, Yeni Milasspor için sahaya çıktılar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Masterler, Yeni Milasspor için sahaya çıktılar

Milasspor Masterler:5 – Didimspor Masterler:1

 

Maçın Hakemleri: Hüseyin Açar, Murtaza Panay, Saadettin Kuyucu

Milasspor Masterlerı: Mert Salbaş, Güray Dıngıl, Mehmet Turgay, Coşkun Şenol, Hasan Gül, Hakan Ceylan, Ali Akın Çilek, Eren Aslan, Deniz Kibar, Sümmani Görmen, Kemal Aydeniz

Yedekler: Sabahattin, Metin Pozlu, Soner Becek, Ahmet Tanyeli, Cüneyt Tanyeli, İlker, Turgay, Sami, Ahmet Akbaş

Antrenör: Hasan Ali Arıkan

Didimspor Masterlerı: Ali Star Daglus, TaciOktay, Murat Coşkun, Levend Orçunsel, Cemal Şahin, Sercan Turan, Mehmet Kakça, Eyüp Çabuk, Şükrü Kundakçı, Ufuk Över

Yedekler: Hakan İşeri, Mustafa Altuntaş, Metin Bakmaz, Üzeyir Pınarbaş

Antrenör: Ali Rıza Gürbüz

Yeni Milasspor Kulübünün 2018-2019 Futbol sezonu açılışına katılan 2 farklı ligin Masterler Futbol Takımı arasındaki maçı Milasspor Masterlerı 5-1 kazandı.

Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın da forma giydiği Milasspor Masterlerı maçın tamamında etkili oynayan taraf oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında ilk gol Milas takımından geldi. Bu yıl Bodrum takımından Milas takımına transfer olan Turgutreisspor futbol takımı antrenörü, oynadığı etkili futbolla maçı izleyenlerinde beğenisini kazandı.

Takımının ilk golünü atan Deniz Kibar, etkili ara paslarıyla takım arkadaşlarını gol pozisyonuna soktu. Deniz’in golü ile 1-0 öne geçen Milasspor’da ikinci golü takımın kaptanlarından Kemal Aydeniz attı ve ilk yarı 2-0 tamamlandı.

İkinci yarıda her iki takımın antrenörleri yedek kulübesindeki tüm oyuncularını sahaya sürdü.

Milasspor’da kaleye Metin Pozlu geçti. Gelişen bir Didim atağında savunma, rakip futbolcuyu ceza sahası içinde düşürdü; orta hakem pozisyona penaltı dedi. Atışı Murat Coşkunçay kullandı ve güzel bir vuruşla takımının maçtaki tek golünü atarak skoru 2-1’e getirdi. Maçın kalan sürelerinde Milasspor Soner Becek, Ahmet Tanyeri ve İlker ile golleri buldu ve sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Maç öncesi ve sonrası sezon açılışına katılan Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Taraftarları her iki takımı da alkışlarla karşılayıp alkışlarla uğurladılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık