Mavi Beyazlı takımda hedef şampiyonluk

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Mavi Beyazlı takımda hedef şampiyonluk

9 Kasım Çarşamba günü Radyo Gözlem’de saat 13.00 - 15.00 arası yayınlanan Spor Saati adlı programa konuk olan Milas Beleiyespor Kulübü Büyük Erkekler Voleybol Takımı Antrenörü Osman Çakıray ve Takımın Kaptanı Anıl Paltooğlu Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımının bu sene geçen seneden çok daha iyi bir şekilde lig mücadelesini yapacağını söyleyerek hedeflerinin grup şampiyonluğu olduğunu belirttiler.

2015 - 2016 voleybol sezonunda Türkiye Üçüncü Voleybol Liginde mücadele ettiklerini söyleyen Antrenör Osman Çakıray grup maçlarında başarılı müsabakalar çıkarmalarına rağmen Doğu ve Güneydoğu’da voleybol gruplarının az sayıda takımla oynanması ve özellikle de Muğla’da oynanan müsabakalarda hakemlerin hatalı davranışları nedeniyle bekledikleri puanları toplayamadıklarını belirtti.

2015 - 2016 sezonun bir değerlendirmesini yapan antrenör Osman Çakıray Milaslı voleybolseverlerin ve taraftarların ilgisinin muhteşem olduğunu vurgulayarak “Bizim en büyük şansımız tribünlerde bizleri destekleyen taraftarlarımızdır “ dedi.

2017 - 2018 sezonunda çok daha iyi ve güçlü bir takımla ligde mücadele edeceklerini vurgulayan Osman Çakıray, Milas Belediyesi tarafından yapılan Atatürk Spor Salonu’nun biran önce devreye girmesini beklediklerini söyledi. Belediyespor Voleybol Takımın antrenman programı ile ilgili bilgileri de Spor Saati dinleyicileri ile paylaşan Osman Çakıray kulüp olarak kendilerine destek olan Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a yönetim ekibine ve sponsor firmalara da katkı ve destekleri nedeniyle teşekkür etti.

 

Fenerbahçe alt

yapısından Milas

Belediyespor’a geldi

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı Kaptanı Anıl Paltooğlu Spor Saati dinleyicilerine spora başlama öyküsünü anlatarak şunları söyledi.

“Fenerbahçe alt yapısında voleybola başladım. Alt yapıda çeşitli kategorilerde oynadım. Genç Milli Takımında forma giydim. İzmir Arkaspor’a transfer olduktan sonra bir dönem Arkas’ta antrenörlük yapan Osman hocam ile tanıştım ve daha sonra geçen sene Milas yolculuğum başladı. 2016 - 2017 sezonunda antrenman çalışmaları ile ilgili biz sporcular sıkıntılar yaşadık. Spor salonunun zeminin sert olması ve sporcular olarak beklediğimiz bazı şeylerin spor salonunda bulunmaması nedeniyle yaşadığımız sıkıntılara rağmen Milas Belediyespor’un sporcuları olarak lig mücadelemizi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum.

2017 - 2018 sezonunda ikinci ligde çok daha başarılı bir şekilde mücadele ederek Milas’ı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bizleri desteklemeye Spor Salonu tribünlerine gelen, deplasmanlarda bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza kendim ve takım arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.

Bu sene takım arkadaşlarımla birlikte ligde elimizden gelen mücadeleyi en iyi şekilde yaparak Milas Belediyespor’u birinci lige taşımak istiyoruz. Ligimizde son derece güçlü takımlar var. Ancak biz kendi gücümüzü biliyoruz ve taraftarlarımızın da destekleri ile sezon sonunda şampiyonluk sevincini yaşayacağımıza inanıyoruz.”

Spor Saati’ne ve Radyo Gözlem’e spora özelikle de salon sporlarına verdikleri destek nedeniyle teşekkür eden Spor Saati konukları Osman Çakıray ve Anıl Paltooğlu Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele eden Yeni Milasspor Kulübüne ve sporcularına da başarı dileklerini ilettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık