Mehmet Ekmekçi istifa etti...

Milasspor Kulübü’nde 2 ay başkanlık 4 ay yöneticilik yapan Milasspor Kulübü As Başkanı ve Milasspor üyesi Mehmet Ekmekçi basın mensuplarına yaptığı açıklamasında "Milasspor Kulübü’ndeki belirsizlik ve ilgisizlik" nedeniyle 10 Temmuz Pazartesi günü noter kanalıyla yönetim ekibinden istifa ettiğini söyledi.

Mehmet Ekmekçi istifa etti...

Milasspor Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ekmekçi Milasspor Kulübü yönetim kurulu üyeliğinden istifa nedenini ve Milasspor Kulübü’nde yaşanan süreci değerlendirerek, 2023-2024 futbol sezonunda Milasspor Kulübü’nün lige katılabilmesi için mevcut kulüp yönetiminin kulübün tescilini yaptırmamaları sonucunda, yeni sezonda Milasspor Futbol Takımının Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde yer alamayacağını belirtti.

Herşeye geç kalındı...

Milasspor As Başkan Mehmet Ekmekçi, Milasspor Kulübü’ndeki yaşanan son süreçle ilgili Milas kamuoyuna şu bilgileri verdi:

“Milasspor Kulübü’nde ligler bittikten sonra yeni sezona hazırlık amacıyla Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ın Haziran ayı içinde yaptığı toplantı sonrasında aradan 1 ay geçmesine rağmen Milasspor'un yeniden oluşumuyla ilgili net bir adımın atılamamış olması, Milasspor Kulübündeki belirsizlik ve yaşanan sıkıntılar, beni oldukça üzdü ve yordu.

Bu nedenle noter kanalıyla hem yönetim üyeliğinden hem de Milasspor üyeliğinden istifa ettim.

Milasspor’da son dönemlerde yaşanan sıkıntı ve problemleri Milas'ta yaşayan ve futbolla ilgisi olan herkes az çok biliyordur.

2022 yılının 14 Ekim’inde, o dönemde kulübün başkanlığını yapan Öcal Yüksel Noter kanalıyla istifa ederek kulübün yönetimini bize bırakmıştır.

Daha sonrasında ligde Milasspor'un kalması yönetim ekibimizin ve kadromuzdaki futbolcuların mücadelesiyle sağlanmıştır. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da bu süreçte kulübümüze hep destek olmuştur.

2022-2023 Sezonunda oluşan Milasspor takımının başına Hasan Ali Arıkan hocamız gelmiştir. Milasspor bu dönemde mücadele ettiği ligde, Hasan Ali Hocamızın da çalışmalarıyla ligde kalmıştır.

Kulüp başkanı Öcal Yüksel'in istifa ederek Milasspor başkanlığından ve yönetiminden ayrılması sonrasında oluşan yeni yönetim içinde yer almıştık.

Sezonu bu şartlarda tamamladıktan sonra, yeni sezon öncesi Milasspor'daki belirsizliklerin ve problemlerin biran önce ortadan kalkması amacıyla başkan Muhammet Tokat'ın çağrısıyla Milasspor'un geleceği için yapılan toplantıda bazı kararlar alınmıştı.

Şu andaki mevcut yönetim kurulu başkanı Hasan Özmen'in kulübün tescili için başvuruda bulunması ya da Milasspor'un lige katılabilmesi için başka bir spor kulübüyle birleşmesi ve isminin değişmesi gibi.

Zaten 30 Kasım 2022'de yapılan olağanüstü genel kurulda Milasspor'un tüzüğü ile hem amblemi ve ismi de değişmişti.

2023-2024 Futbol sezonu Eylül veya Ekim ayında başlayacak; ancak halen Milasspor'daki problemler çözülemedi.

Milasspor Kulübünün 110 bin lira Maliyeye, 85 bin lira da vergi borcu, toplamda 195 bin lira bir borcu bulunmaktadır. Eski kulüp başkanı Öcal Yüksel bu borcu yapılandırmıştır.

Bu borç ödenemeyecek bir rakam değildir ve bu borç Öcal Yüksel dönemindeki borçtur.

Milasspor Kulübü bu kentin milli takımıdır diyoruz ya ancak bugüne kadar Milasspor'un yeniden kurumsal kimliğine kavuşması ve geleceğinin kurtarılması adına bir çalışma içinde yer alamamamız ,son dönemlerde yaşanan sıkıntılar, artık bu kulübe dair umudumun kaybolmasına neden olmuştur.

Yaşadığım tüm bu sorunlar nedeniyle kulüp yönetiminden, as başkanlıktan ve üyelikten noter kanalıyla istifa ettim.

2 ay kulüp başkanlığı 4 ay yöneticiliğini yaptığım Milasspor'da bizlerden desteklerini hiç esirgemeyen Milas Belediye Başkanım Muhammet Tokat'a, Milasspor futbol takımının başına gelen ve takımın ligde kalmasına katkı veren hocamız Hasan Ali Arıkan'a, Milasspor Kulübü’ne yemek ve kahvaltı desteği veren herkese teşekkür ediyorum.

Hepinizden hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık