Mehmet Gözüküçük sezonu değerlendirdi

​​​​​​​Efe Milas Spor Kulübü kurucu üyesi ve Başkanı, taekwondo  sporunun  duayen Hocası Mehmet Gözüküçük,  geçen sezon elde edilen başarıları değerlendirdi.

Mehmet Gözüküçük sezonu değerlendirdi
  • 04 August 2023, Friday 11:36

Yılların deneyimli hocası Mehmet Gözüküçük, salonda taekwondo branşında  miniklerde  10-12, yıldızlarda  12-14, gençlerde 15-17  büyüklerde 18 yaş üstü  erkek ve kız sporcularla çalışmalarını  her gün devam ettiklerini, her geçen gün sporcu sayısının arttığını, an itibariyle 59 sporcuyla hizmet verdiklerine vurgu yaptı.

Gençlik yıllarında bir çok başarılara imza atan deneyimli hoca Mehmet Gözüküçük,  “Geçen sezon  Zonguldak ve Afyon ilinde  düzenlenen Türkiye liseler arası  gençler taekwondo şampiyonasında  sporcularımızdan erkeklerde Semih Karabacak, her iki ilde katıldığı şampiyonada çok güçlü rakipleri arasından Türkiye 3.’sü oldu. Kulübümüzün kız sporcularından Gözde Gözüküçük ise liseler arası kadınlar taekwondo şampiyonasında Türkiye’de birçok başarılara imza atan 40 bayan sporcu arasında Türkiye 5.’si oldu.” dedi.

Efe Milas Spor Taekwondo Spor Kulübü olarak, Türkiye’de  Milas’ın adını aldıkları başarılı sonuçlarla duyuran Efe Milas Spor Kulübü sporcularına,  Milas Önder Gazetesi olarak bundan sonraki  yarışmalarda başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık