Menteşe Yerküpe Şampiyonluğa İnanmış

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Menteşe Yerküpe Şampiyonluğa İnanmış

Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırladığı ve sunduğu Radyo Gözlem Spor Saati Programı’nın önceki günkü bölümüne Menteşe Yerküpespor Kulübü Yöneticisi As Başkan Hüseyin Serin’i antrenör Mehmet Özbey’i ve takımın kaptanı Kadir İlkkan konuk olarak katıldı.

 

Sporda terörü

yaratanları kınadılar

Radyo Gözlem Spor Saati konuklarından Menteşe Yerküpespor Kulübü As Başkanı Hüseyin Serin, 13 Kasım Pazar günü Bodrum Stadyumu’nda oynanan Birinci Amatör Küme Ligi maçında Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor karşılaşmasının bitiminde çıkan olayları değerlendirerek Menteşe Yerküpespor takımının ve taraftarlarının Bodrum’da spor ahlakına yakışmayacak hiçbir şey yapmadığını söyledi.

Konacıkspor yöneticilerinin yerel ve ulusal basına yaptıkları açıklamanın tamamen Menteşe Yerküpe Kulübünü, futbolcularını ve taraftarlarını suçlu göstermek adına yapıldığını vurgulayan As Başkan Serin “kendi yaptıklarını aklamaya çalışıyorlar” dedi.

Menteşe Yerküpe Kulübü Birinci Amatör Küme Futbol Takımı Antrenörü Mehmet Özbey, 13 Kasım Pazar günü Bodrum Stadyumu’nda yaşadıkları dehşet gününü anlatarak “Maçın bitimiyle birlikte Konacıkspor’un bazı futbolcuları takımımın futbolcularının üzerine yürüyerek onları darp etmeye çalışmalardır” dedi. “Konacık taraftarlarının sahaya inmeleri üzeri saha savaş alanına döndü” diyen antrenör Mehmet Özbey “yaşanan olaylar Amatör Spora verilen önemin değerini göstermiştir” dedi.

Konacıkspor Futbol Takımı ile Bodrum Stadyumu’nda oynadıkları ligi maçının bitiminde önce Konacıksporlu bazı futbolcuların daha sonrasında ise Konacıkspor taraftarlarını saldırısına uğradığını söyleyen Menteşe Yerküpespor Futbol Takımı Kaptanı Kadir İlkkan Ölmez bu kinin öfkenin ve düşmanlığın nedenini bilemediğini belirtti.

Bodrum Stadyumu’nda Konacıkspor ile oynadıkları ligi maçı bitiminde yaşadıkları saldırı nedeniyle takımın bir futbolcusunun atılan yumruklar ve tekmeler sonrasında yaralandığını ve ambulansla hastaneye götürüldüğünü söyleyen As Başkan Hüseyin Serin, “Konacıkspor maçının tamamı ve saldırı anı videolarımızda mevcuttur” dedi.

 

Teşekkür ettiler

Radyo Gözlem Spor Saati konukları Menteşe Yerküpespor yöneticisi Hüseyin Serin, çalıştırıcı Mehmet Özbey ve Takım Kaptanı Kadir İlkkan Ölmez, Radyo Gözlem Spor Saati sunucu Hüseyin Açar’a Menteşe Yerküpespor Kulübünü tanıtma fırsatı verdikleri için teşekkür ederek 2016 - 2017 sezonunda Birinci Amatör Küme Liginde Menteşe Yerküpespor olarak şampiyon olacaklarına inandıklarını söylediler.

 

Bafa maçı

kader maçımız olacaktır

Hafta sonu Kavaklıdere Stadyumu’nda lider Bafa Belediye Zeytinspor ile önemli bir ligi maçı oynayacaklarını söyleyen Menteşe Yerküpe Kulübü yöneticisi Hüseyin Serin Milaslı dostlarımızı Kavaklıdere’de en iyi şekilde ağırlayacağız dedi.

Menteşe Yerküpe Mahallesinin spora özellikle futbola âşık olduğunu vurgulayan As Başkan Hüseyin Serin Menteşeli gençlerin spor yapabilmeleri için kulüp yönetimi olarak ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi.

23 Kasım Çarşamba günü Radyo Gözlem Spor Saati’ne konuk olan Menteşeye Yerküpe Kulübü As Başkanı Hüseyin Serin, antrenör Mehmet Özbey ve takım kaptanı Kadir İlkkan Ölmez Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele eden Yeni Milasspor Kulübüne ligde başarılar dileyerek “Milaslı sporseverleri Menteşe Yerküpe’ye bekliyoruz” dediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık