Merkez İlkokulu, ‘Çocuk Oyunları Bölge Şampiyonu’ oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Merkez İlkokulu, ‘Çocuk Oyunları Bölge Şampiyonu’ oldu

21 Nisan Cumartesi günü Milas Kapalı Spor Salonunda, Çocuk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Ege Bölgesi Mendil Kapmaca yarışmalarında, müsabakalara katılan 3 takım arasından Milas Merkez İlkokulu Mendil Kapmaca Takımı Şampiyon olurken, ikinciliği, oyunlara İzmir’den katılan Karşıyaka Şehit Astsubay Hilmi Öz İlkokulu elde etti. Turnuvanın Üçüncüsü ise Milas Menteşe İlkokulu oldu.

Milas’ta yapılan Bölge Mendil Kapmaca müsabakalarında yeralacak olan Afyon, Denizli ve Aydın takımlarının Milas’a gelememesi nedeniyle 3 takım arasında oynanan Mendil Kapmaca müsabakaları oldukça keyifli ve heyecanlı geçti.

Turnuva hakemliklerini İbrahim Şahin, Emine Şahin, Yeter Sezer, Hatice Böke, Tamer Ballı, Gülay Mutlu ve Dilek Arat yaptılar.

Milas Bölge Mendil Kapmaca Şampiyonasında ilk iki sırayı alan Milas Merkez İlkokulu Takımı ile İzmir Takımı, böylece Milas’ta Mayıs ayı içinde yapılacak olan Türkiye Mendil Kapmaca Şampiyonasında yarışma hakkını kazanmış oldular.

 

Ödüllerini aldılar

Turnuva sonunda yapılan ödül töreni ile müsabakalara katılan takımların sporcularına madalyaları ve kupalarını Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Müdür Vekili Durmuş Tayfun Uslu ile gazeteciler Sercan Ergin ve Hüseyin Açar verdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık