Meyra Günaydın Vakıfbank takımına transfer oldu

Kurulduğu günden beri Türk voleyboluna yetenekli voleybolcular kazandıran Milas Belediye Spor Bayan alt yapı takımı voleybolcularından Meyra Günaydın, profesyonel voleybolun köklü takımlarından Vakıfbank takımına transfer oldu.

Meyra Günaydın Vakıfbank takımına transfer oldu
  • 25 January 2023, Wednesday 15:11

Muğla voleybolunun duayen hocalarından emekli beden eğitimi öğretmeni Eşref Mete ile Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapmakta olan Ünsal Çelik hocaların 5 yıldan beri çalıştırdığı yetenekli voleybolcu Meyra Günaydın, Vakıfbank takımının alt yapısına transfer oldu.

Meyra Günaydın’ı çalıştıran hocalar Eşref Mete ve Ünsal Çelik Hocalar, transfer için şunları söylediler;

“Midi takımımızın kaptanı, spor okullarımızın şeker kızı Meyra kızımız Vakıfbank alt yapısına gitti. 2010 doğumlu olan 1.80 boyundaki sporcumuz Meyra Günaydın yaklaşık 5 yıldır Milas Belediyesi Spor Kulübü’nde voleybol oynamaktaydı. Geçtiğimiz sezonlarda ufacık yaşına rağmen yıldız kızlar, midi kızlar ve mini kızlar voleybol takımlarında yer aldı. Geçen yıl da midi kızlarda Mersin’de yapılan Midi Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda takım kaptanı olarak oynadı. Biz antrenörleri olarak Eşref Mete ve Ünsal Çelik kendisine bu yolda başarılar diliyoruz. Yolun açık olsun.”

Meyra Günaydın, hocaları ile birlikte Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı da ziyaret etti.

“Milas Belediyespor Midi Kızlar Voleybol Takımımızın kaptanı Meyra Günaydın'ın ülkemizin önde gelen Kadın Voleybol Takımlarından Vakıfbank'ın Alt yapısına transfer olmasının gururunu yaşıyoruz.” diyen Başkan Tokat, “Genç sporcumuzu başarısından dolayı kutluyor, sakatlıksız, sağlıklı bir spor hayatı diliyorum.” Dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık