Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Akademi Çanakkale Turnuvasına Katıldı

Antrenörlüklerini Fatih Gürpınar ile Doğan Pala’nın üstlendiği Milas Akademispor Kulübü Yıldızlar Erkekler Basketbol Takımı, 2019-2020 Muğla Ali Günay Kocamemi basketbol sezonunda, grubunda ikinci sırada yer alarak 8 Şubat’ta Muğla’da oynanacak olan Muğla temsilciliği maçları oynama hakkını kazanmıştı.

Milas Akademi Çanakkale Turnuvasına Katıldı

Muğla Play Off eleme karşılaşmalarına hazırlık anlamında geçtiğimiz hafta içersinde Çanakkale’de düzenlenen bir basketbol turnuvasına katılan ilçemiz temsilcisi Milas Akademispor Basketbol Takımı oynadığı 2 maçtan 1’ni kazandı 1’ni kaybetti.
Milas’ta salon sıkıntısı nedeniyle tüm iç saha maçlarını deplasmanda Muğla, Bodrum ve Yatağan’da oynamak zorunda kalan Milas Akademi Basketbol Takımı bu sene gösterdiği başarılı performansla Milaslı basketbolseverlerin takdirini aldı.
Çanakkale Basketbol turnuvasında oynadığı ilk maçta Çanakkale Basksporu 53-47 yenen ilçemiz temsilcisi ikinci maçında Türk Telekomspor’a 61-57 yenildi.
Muğla yarı final maçlarına hazırlanan ilçemiz temsilcisi 8 Şubat Cumartesi günü Muğla Atatürk Spor Salonunda Marmaris Belediyespor ile final oynama hakkını kazanmak için mücadele edecek.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis