Milas Altınordu Futbol Okulu Birinci Yılını Kutladı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Milas Altınordu Futbol Okulu Birinci Yılını Kutladı

Bir yıl önce ilçemiz Milas’ta futbol branşında spor okulunu açarak Milaslı öğrencilerin hizmetine sunulan, İzmir Altınordu Spor Kulübü Futbol Okulu birinci yılını sporcuları ile birlikte Mylasa 48 Restaurant’ta kutladı.

Altınordu Spor Kulübü Antrenörleri Ali Akın Çilek ve Çağrı Arıkan ile birlikte futbol okulunda futbol eğitimleri alan tüm sporcularda kutlama kahvaltısına katıldılar. Futbol eğitimi alan genç sporcuların ailelerinin de katıldıkları kutlama kahvaltısında sporcular ve antrenörler birlikte birinci yıl pastasını keserek nice güzel yıllar dileğinde bulundular.

Milas Ticaret Meslek Lisesi Halı Sahasında Futbol Okulu Eğitim ve çalışmalarını yürüten Altınordu Spor Kulübü Antrenörleri Ali Akın Çilek ve Çağrı Arıkan yaptıkları açıklamada bu yaz da aynı sahada futbol eğitimlerine devam edeceklerini belirttiler. Milaslı genç sporcuların futbol eğitimi için kulüplerine başvurabileceklerini vurgulayan antrenörler konu ile ilgili olarak cep telefonlarından kendilerine ulaşılabileceğini belirttiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık