Milas Altınordu Meyvelerini Verdi

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Milas Altınordu Meyvelerini Verdi

Milas’ta ilk yılları sonunda Milas Altınordu Futbol Okulu’nun 5 sporcusu başarılı futbol eğitimleri sonrasında lisanları çıkartılarak önce Milas Gençlikspor Kulübü’nde futbol oynadılar sonrasında ise çeşitli profesyonel futbol kulüplerinin alt yapılarına transfer olarak başarılarını yeni kulüplerinde devam ettirmeye başladılar.

Altınordu Spor Kulübü’nün Milas futbol okulunda eğitim almaya başlayan yıldız futbolcularından 2003 Bafa Pınarcık doğumlu Doğukan Şimşek, Fethiyespor Kulübü Akademi Futbol Takımına transfer oldu.

2006 Milas doğumlu Arda Çilek, İzmir Altınordu Spor Kulübü’nün U 11 takımı elit sporcuları arasına seçilerek her ay Altınordu U 11 takımı ile İzmir’de maçlara çıkmaya başladı.

2005 Milas doğumlu Ulaş Özçelik yine Altınordu U 12 elit sporcuları takımına seçildi. Ailesinin izni ile İzmir’de hem spor yaşamını hem de tahsil hayatını sürdürüyor.

2005 Milas doğumlu Alperen Akkoyun, Altınordu Futbol Okulu’ndan yetişti ve Güney Ege Karmasına seçilme başarısını gösterdi.

2007 Milas doğumlu Metehan Beycur, Altınordu Futbol Okulu’nda yetişerek Güney Ege Altınordu Futbol Karmasına seçildi.

Metehan Beycur Güney Ege Karması ile 2007 doğumlular arasında Ayvalık’ta yapılan futbol turnuvasında takımın formasını giyme başarısı gösterdi.

Milas Altınordu Spor Kulübü Futbol Okulu Antrenörleri Ali Akın Çilek ve Çağrı Arıkan gazetemize yaptıkları açıklamada Milas Altınordu Futbol Okulu’nun henüz daha birinci yılı sonunda futbola yetenekli başarılı öğrencileri ile adından söz ettirmeye başladığını belirterek hedeflediğimiz yolda yürüdüğümüzü görmek bizleri mutlu etti dediler.

Milas Altınordu Futbol Okulunun temel hedefinin önce iyi birer birey iyi vatandaşlar sonrasında ise iyi sporcular yetiştirmek olduğunu vurgulayan Antrenörler Ali Akın Çilek ve Çağrı Arıkan bu hedef doğrultusunda Milas’ta futbol çalışmalarını sürdürdüklerini söylediler.

 

Kayıtlar devam ediyor

Okulların açılmasıyla birlikte Milas Altınordu Futbol Okulu eğitim çalışmalarını hafta sonu gerçekleştirdiklerini belirten Altınordu Futbol Okulu antrenörleri kayıtların devam ettiğini söylediler. Futbol okunla katılmak isteyen sporcuların başvurularını kabul ettiklerini belirten 2 antrenör futbol okuluna 2001 - 2011 doğumlu sporcuların alındığını vurguladılar. Her yaş grubunun kendi grubu içinde çalıştığını da belirten antrenörler 6 grupta hafta sonları Milas Ticaret Lisesi Halı Sahasında futbol çalışmalarını sürdürdüklerin belirttiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık