Milas Belediye Beçin GençlikSpor Yönetim Kurulunda görev dağılımı yapıldı

Milas Belediye Beçin GençlikSpor Yönetim Kurulunda görev dağılımı yapıldı

Adem KANKAYNAR -

Bir süre önce yapılan genel kurulun ardından oluşan Milas Belediye Beçin Gençlik Spor Yönetim Kurulu, ilk toplantısını yaparak, görev dağılımında bulundu.

Genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Erhan Çiftçi, zor bir döneme girdiklerini, geçmişte elde edilen başarılardan daha büyüğünü elde etmek için bugünden sonra daha çok çalışmaları gerektiğini belirterek; “İnananlar asla vazgeçmezler. Kolay olanı herkes başarır.Önemli olan zoru başarmaktır.Önümüzdeki dönem bütünüyle Milas halkı bizlerden yeni başarılar bekliyor.Bu beklentileri boşa çıkarmamak için özveriyle çalışmalı ve sonunda verdiğimiz emeklerin karşılığını, hedefe ulaşarak almalıyız.

Öncelikle yönetim kurulu üyeleri olarak bizler kendimize, sonra teknik heyetimize, sporcularımıza en çok da taraftarlarımıza güveneceğiz” diyerek, yapılan görev dağılımıyla başarıya giden yola, daha güçlü bir şekilde yürümeye başladıklarını sözlerine ekledi ve Yönetim Kurulu içinde yapılan görev dağılımını şöyle açıkladı:

Erhan Çiftçi (Başkan), Çağlar Bozkurt (Başkan Yardımcısı), Umut Yiğitkaya (Başkan Yardımcısı), M. Emin Şentürk (Mali Sekreter), Özgür Karagöz (Genel Sekreter), Aylin Yıldırım Dikmen (Bölgesel Temsilci-Basın Sözcüsü), Çağlar Bozkurt (Genel Kaptan), Ahmet Özyiğit (Genel Kaptan).

 

ASKF Delegeleri …

Erhan Çiftçi, Emre Güçlü, Hüseyin Bozan ve Ercan Uğur.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık