Milas Belediyesi futbol takımı farklı yenildi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Milas’ta gerçekleştirilen Milas Kurumlararası Futbol Turnuvası’nda karşı karşıya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Milas Belediyesi’ni 6-2 yendi.

Milas Belediyesi futbol takımı farklı yenildi

15 Temmuz Futbol Turnuvası müsabakaların yarı finali müsabakasını futbolun her branşına maddi ve manevi yardımlarda bulunan Milas Belediye Başkanı ve aynı zamanda Milas Belediyespor Kulübü Başkanı, her zaman sporcunun dostu Muhammet Tokat da takip etti.

Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de yer alan bazı tanınmış sporcularla takviye edilen Milas Milli Eğitim Müdürlüğü, turnuva müsabakasında Milas Belediyesi’nde çalışan sporcularıyla mücadele eden Milas Belediyespor takımını 6-2 yendi.

Her iki takımda zamanında profesyonel futbol oynayan sporcuların bulunması, eski sporcuların oynadıkları kaliteli futbol; müsabakayı takip edenlere keyif verdi.

Milas Belediyespor takımında forma giyen sporcular, bu müsabakada maçı kazanma adına sahada onur mücadelesi verdiler. Müsabakayı takip eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da müsabaka sonrasında her iki takımı oynadıkları güzel futbol için tebrik etti.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık