Milas Belediyesi Milasspor 2 futbolcuyu daha renklerine kattı

2023-2024 futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek olan Milas Belediyesi Milasspor, iki futbolcuyla daha anlaştığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Milas Belediyesi Milasspor 2 futbolcuyu daha renklerine kattı

Şampiyonluk hedefiyle yola çıktığını söyleyen mor-beyazlı ekip, bu sezon sağ bek/ön libero oyuncusu Emre İçöz ve başarılı eldiven olarak adlandırılan kaleci Medeni Solmaz’ı da renklerine kattı.

1998 doğumlu sağ bek/ön libero oyuncusu Emre İçöz ile 2001 doğumlu  kaleci Medeni Solmaz ile anlaşma sağlayan Milas Belediyesi Milasspor  transfer komitesi, transfer çalışmalarına devam edecek.

Milasspor'da futbola başlaya Emre İçöz, Muğla futbolunun efendi sporcusu olarak bilinirken,  Muğlaspor ve Milas Dörtyol Gençlikspor'da oynadı.

Başarılı eldiven olarak adlandırılan kaleci Medeni Solmaz ise Milasspor,  Fethiyespor,  Muğlaspor, Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor ve Çal Belediyespor  futbol takımlarının kalesini korudu.

Milas Belediyesi Milasspor Yönetimi, “Başarılı futbolcularımıza Milas Belediyesi Milasspor ailesine hoşgeldiniz diyor, oynayacakları maçlarda başarılar diliyorum” dediler.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık