Milas Belediyesi Milasspor, dönüş yolunda

Milas Belediyesi Milasspor, dün yaptığı hazırlık maçında Bolu 14 Futbol Kulübü’nü 6-3 yendi. Bolu Abant’ta yaptığı 3 hazırlık maçından ikisini kazanan Milas Belediyesi Milasspor bugün ilçeye dönüyor.

Milas Belediyesi Milasspor, dönüş yolunda
  • 04 October 2023, Wednesday 15:35

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde Milas'ı temsil edecek iki takımdan biri olan Milas Belediyesi Milasspor, lig hazırlıkları için gittiği Bolu Abant kampında yaptığı 3. hazırlık maçını kazandı. 3 Ekim Salı günü saat 17’de Bolu 14 Futbol Kulübü ile yaptığı maçı, ilçemiz takımı Erkan Kahraman (2), Melih Nişancı (1), Serkan Osma (1), Erdem Karakoyun (1) ve Serhat Siyahtaş (1) attığı gollerle 6-3 kazandı.

Bolu Abant kampında ilk hazırlık maçını Çilimli Belediyespor ile yapan ilçemiz temsilcisi, maçtan 2-1 mağlup ayrılmıştı. İkinci maçında Geredespor'u 2-0 yenen temsilcimiz, üçüncü hazırlık maçında Bolu 14 Futbol Kulübü takımını 6-3 yenerek, karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Maç sonrası açıklamada bulunan teknik ekip, “Çıktığımız son hazırlık maçıydı. Skordan daha önemli olan edindiğimiz tecrübedir. Kor Otel Müdürü ve Bolu 14 FK Başkanı Sayın Süleyman Yılmaz’a, yönetim kuruluna, teknik ekibe ve futbolcularına misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ederiz. Süper Amatör Lig'de başarılar dileriz.” dediler.

22 Ekim'de başlayacak olan Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde ilk hafta deplasmanda Düğerek Güneşspor ile karşılaşacak olan ilçemiz temsilcisi takımımız Bolu'daki kampı son sabah antrenmanının ardından tamamladı. Saat 12:00'da geri dönüş için yola çıktı. Hazırlık çalışmalarını Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda sürdürecek.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık