Milas Belediyesi Milasspor ilk resmi maçına çıkıyor

2023-2024 spor sezonunda, Muğla Süper Amatör Küme Liginde Milas'ı temsil edecek olan, Milas Belediyesi Milasspor, ligin 3. haftasında ilk kez sahaya çıkıyor.

Milas Belediyesi Milasspor ilk resmi maçına çıkıyor
  • 03 November 2023, Friday 12:03

Ligin ilk haftasında rakibi Düğerek Güneşspor'un ligden çekilmesi sonucu maçı 3-0 hükmen kazanan Milas temsilcisi Milas Belediyesi Milasspor, ligin 2. haftasında bay takım olduğu için sahaya çıkmamıştı.

5 Kasım Pazar günü saat 14.00’te yapılacak olan Milas Belediyesi Milasspor, Bodrum Gündoğanspor maçı, Yatağanspor’un sahasının tadilatta olması nedeniyle günü değiştirilerek 4 Kasım Cumartesi gününe alındı.

Bu nedenle de Yatağanspor 5 Kasım Pazar günü saat 13'te, Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlikspor ile karşılaşacak.

Ligin 3. haftasında Milas Belediyesi Milasspor ise, ilk kez sahaya resmi bir maç için çıkacak olup, 4 Kasım 2023 Cumartesi günü (yarın) saat 14'te Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Bodrum Gündoğanspor'u ağırlayacak.

Milas Belediyesi Milasspor taraftar grubu olan Mylasa Tayfa, “Gündoğanspor maçımıza tüm cefakâr taraftarlarımızı, sporsever Milâs halkımızı Milassporumuz’u desteklemeye bekliyoruz.” diyerek maç için davette bulundular.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık