Milas Belediyesi Milasspor, Yeni Teknik Direktörünü Duyurdu..

Milas Belediyesi Milasspor yönetimi, hafta sonu yollarını ayırdığı teknik Direktör Aşkın Dilli’nin yerine Kıyıkışlacık İasosspor Teknik Direktörü Cenk Atasoy ile anlaştı. Atasoy, Milas Belediyesi Milasspor'a şampiyonluk ve play-offlarda başarılı sonuçlar alarak Bal Ligi’ne çıkmak için geldiğini ve kadronun, yönetimin buna hazır olduğunu söyledi.

Milas Belediyesi Milasspor, Yeni Teknik Direktörünü Duyurdu..

Milas Belediyesi Milasspor'da, beklenilen teknik direktör arayışı sona erdi. Bugün yapılan toplantı sonrası teknik direktör Cenk Atasoy Milas Belediyesi Milasspor'un başına getirildi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Cenk Atasoy, "22 yıldır Milas’ta ve Ören’de beden eğitimi öğretmenliği yapıyorum. Daha önce 2016-2017 ve 2018-2019 sezonlarında Yeni Milasspor Kulübü’nde çalıştım. İki sezondur Kıyıkışlacıkspor'da şampiyonluk yaşadık, takımı Süper Amatör Ligi’ne çıkardık. Ören Belediyesepor'da 6 yıl süper amatörde, Milas'ta da Beçinspor ve Dörtyolspor'da çalıstım. Yeni takımımda da parolamız şampiyonluk olacak." şeklinde konuştu.

Yapılan transfer sonrası görüşlerini aldığımız Kıyıkışlacık İasosspor Kulübü Başkanı Akın Durmaz ise “Hocamızla bu transferi daha önce konuştuk. Anlaşarak ayrıldık. Bir yılda iki şampiyonluk yaşatan Antrenörümüz Cenk Atasoy hocamıza yeni takımında ve play-off’larda başarılar diliyorum. Kıyıkışlacık halkı olarak hocamızla onurlu ve gururluyuz.” Dedi.

14 Ocak Pazar günü son maçını deplasmanda Muğla İdmanyurdu ile yapacak olan Kıyıkışlacık İasosspor’un ise bu maça yardımcı antrenör Mehmet Ali Altaş yönetiminde çıkacağı öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık