‘Milas Belediyespor Hentbol Takımı’ hep şampiyon!

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

‘Milas Belediyespor Hentbol Takımı’ hep şampiyon!

3 yıl önce Milas Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve Milas Belediyespor bünyesine geçtiği son 1 yıldır katıldığı tüm turnuvalarda şampiyon olan Milas Belediyespor Hentbol Takımı rakip tanımıyor.

Antrenörlüğünü Tuğçe Handan Demirel’in yaptığı Hentbol takımı, en son katıldığı Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen “23 Nisan Çocuk Şenliği Spor Etkinlikleri Hentbol Turnuvası”nda da kız ve erkek takımları ile şampiyon olma başarısını gösterdi.

Amasya’da düzenlenen turnuvada Türkiye Şampiyonu, Alanya’da Türkiye üçüncüsü, Muğla genelinde düzenlenen tüm turnuvalarda da şampiyon olma başarısı gösteren Milas Belediyespor Hentbol Takımı, adından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor. Çalışmalarını Tuğçe Handan Demirel’in antrenörlüğünde sürdüren takımın minik kız ve erkek sporcuları Muğla’da katıldıkları son turnuvada da rakiplerine büyük üstünlük kurarak şampiyon oldular.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hentbol turnuvasına minik kız ve erkek takımları ile katılan Milas Belediyespor Hentbol takımı, Muğla Büyükşehir Belediye, Teknoloji ve Kültür Koleji, Koca Mustafa Efendi İlköğretim Okulu, Fethiye Günlükbaşı İlköğretim Okulu ve Yalıkavak Belediyespor takımlarını yenip turnuvadan şampiyon olarak ayrıldı.

Elde edilen başarıdan duydukları hoşnutluğu dile getiren Antrenör Tuğçe Handan Demirel, “Muğla’daki turnuvada elde ettikleri şampiyonluk için sporcularımı kutluyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık