Milas Belediyespor İlk Yarının Lideri

TVF Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı A grubunda ligin ilk devresinin tamamlanmasına 1 hafta kala ilk yarıyı lider olarak bitirmeyi garantiledi.

Milas Belediyespor İlk Yarının Lideri
  • 07 December 2022, Wednesday 22:46

Sezona ilk hafta deplasmanda karşılaştığı Ürgüp Spor mağlubiyetiyle başlayan temsilcimiz daha sonra yakaladığı galibiyet serisiyle liderlik koltuğuna oturdu.  Ligin tamamlanan 10. haftası sonrasında üst üste aldığı 9 galibiyetle 28 puan toplayan takımımız en yakın rakibi olan Rest Property Alanya Belediye takımının 4 puan önünde lider konumda bulunuyor.

HEDEF EFELER LİGİ…

Ligin iddialı takımı olarak göze çarpan Milas Belediyespor sezon sonunda da başarılı grafiğini sürdürerek oynanacak olan play-off maçları sonucunda Efeler Ligi’ne adını yazdırmayı hedefliyor.

İLK YARININ SON MAÇINDA RAKİP ALANYA…

TVF Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde ilk yarı bu hafta sonu oynanacak olan maçlarla tamamlanıyor. Milas Belediyespor ilk yarının son maçında kendi sahasında en yakın rakibi olan Rest Property Alanya Belediye takımıyla karşılaşacak. Takımımız mutlak galibiyet için çıkacağı mücadeleyi iyi oyun neticesinde kazanarak rakibiyle olan puan farkını arttırmayı hedefliyor.

BAŞKAN TOKAT TAKIMI KUTLADI…

Son hafta oynanan Kocaeli maçında da takımın yanında olan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “Deneyimli oyunculardan oluşan takımımızla ligde şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Takımımız üst üste aldığı seri galibiyetlerle ilk devrenin tamamlanmasına 1 hafta kala ilk yarıyı lider olarak tamamlamayı garantiledi. Tüm takım ve teknik heyetimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum. Bu hafta sonu kendi evimizde en yakın rakibimiz olan Alanya takımıyla karşılaşacağız. Bu maçtan da iyi oyun sonucunda galibiyetle ayrılacağımıza yürekten  inanıyor, tüm taraftarlarımızı ilk yarının son maçında salona gelerek, takımımıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık