Milas Belediyespor, namağlup unvanını sürdürdü

​​​​​​​Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi 6. hafta maçları ile devam etti. Bu hafta kendi evinde sahaya çıkan Milas Belediyespor Voleybol Takımı,  rakibi İzmir takımı Altekma'yı 3-0 yenerek haftayı galibiyet ve 3 puanla kapattı.

Milas Belediyespor, namağlup unvanını sürdürdü
  • 19 November 2023, Sunday 14:10

TVF Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Lig A grubu temsilcimiz Milas Belediyespor, Altekma’yı 27-25, 25-20, 28-26’lık setlerle 3-0 mağlup etti. Bu sezon oynadığı 5 maçın 5’ini de kazanan Milasın Efeleri’nin müsabakasını Milas Belediye Başkanvekili Cüneyt İlter ve çok sayıda taraftar izledi.

Ligde çıktığı tüm maçları kazanan temsilcimiz başarılı bir grafik çiziyor. Geçtiğimiz haftayı rakibi olan Bigadiç Belediye takımının ligden çekilmesi sebebiyle maç yapmadan geçen takımımız bu hafta kendi evinde Altekma takımını ağırladı. 18 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde oynadığı güzel bir oyun neticesinde 3 puanı hanesine yazdıran Milas Belediyespor, namağlup unvanını sürdürdü.

Geçtiğimiz haftalarda topladığı 11 puanla ligde 3. sırada yer alan temsilcimiz zirve yarışında bu hafta kazandığı 3 puanın ardından 14 puanla 2. sıraya yükseldi.

Maç sonrasında açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  “Tüm takım ve teknik heyeti kutluyor, salona gelerek takımımıza destek olan taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık