Milas Belediyespor Satranç Takımı, Muğla İkincisi oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milas Belediyespor Satranç Takımı, Muğla İkincisi oldu

2016 - 2017 Muğla Kulüpler İl - Yöre Satranç Şampiyonası geçtiğimiz hafta içinde Muğla Menteşe Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

Çift Döner Tur olarak yapılan, 4 kulübün katıldığı ve 2 tur oynanan turnuvanın şampiyonluğunu Köyceğiz Göl Spor Kulübü kazanırken, ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor turnuva ikinciliğini elde etti.

Turnuvada Muğla Büyükşehir Belediyespor üçüncü ve Muğlaspor da dördüncü sırada turnuvayı tamamladılar.

Turnuvada 1. olan Köyceğiz Göl Spor Kulübü 7 - 14 Temmuz 2017 tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Kulüpler Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Milas Temsilcisi ve Satranç Turnuvaları Başhakemi Elif Vildan Altunbozar, Muğla Kulüpler Satranç Turnuvası ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Milâs Belediyespor Kulübü bu turnuvada 2. olarak bizi gururlandırmıştır. Milas İlçe Temsilcisi olarak bu başarıda emeği geçen başta Milas Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat’a, Milas Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Zeynep Mat’a, Milas Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Faik Karagöz'e, Milas Belediye Spor Kulübü Koordinatörü Sayın Ümit Demirbacak’a, sporcularımıza, TSF İl Temsilcisi Sayıon Ahmet Murat Yenici’ye, turnuvaya katılan tüm kulüplerimize ve organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”

 

MİTSO 19 Mayıs Gençlik Kupası Satranç Turnuvası 27 - 28 Mayıs’ta …

Elif Vildan Altunbozar, açıklamasının son bölümünde, 27 - 28 Mayıs 2017 tarihlerinde ilçemizde MİTSO 19 Mayıs Gençlik Kupası Satranç Turnuvası’nın yapılacağını da belirterek, turnuvaya katılacak olan sporculara başarı dilekleriyle sözlerini tamamladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık