Milas Belediyespor’dan açıklama: Sporculara ve teknik yönetime teşekkür edildi

Milas Belediyespor Kulübü yazılı bir açıklama yaparak 3 sezondur takımın başında olan teknik sorumlu Osman Çakıray ile 2021-2022 sezonu için yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Milas Belediyespor’dan açıklama: Sporculara ve teknik yönetime teşekkür edildi

Nisan ayı içerisinde Ankara'da Efeler Ligi Play Off grup maçlarında 2 mağlubiyet ve 1 galibiyetle ayrılan teknik sorumluluğunu Osman Çakıray'ın yaptığı Milas Belediyespor Voleybol Takımının Milas'a dönmesinden sonra bir araya gelen teknik sorumlu Osman Çakıray ve Kulüp Başkanı Muhammet Tokat yaptıkları toplantı sonrasında yeni sezonda  yollarını ayırdılar.

Konuyla ilgili olarak Mias Belediyesi Spor Kulübü yöneticisi Ümit Demirbacak’ın açıklaması şöyle: 

“Milas Belediye Spor Kulübü olarak uzun yıllardır birlikte çalıştığımız A Takım voleybol antrenörlerimizle yaptığımız görüşmeler çerçevesinde iki tarafta karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Öncelikle 2012 yılından itibaren Kulübümüz bünyesinde Antrenörlük görevinde bulunan hocalarımıza bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, Kulübümüze, Milas’ımıza ve Muğla’mıza kazandırmış olduğu başarılar için kendilerine ve oyuncularımıza teşekkür ederiz. Önümüzdeki sezon ve diğer yıllarda daha iyi yerlerde olması bizleri şüphesiz mutlu edecektir.

 

Milas Belediyesi Spor Kulübü olarak Voleybol branşımızda tüm takımlarımıza bütçe ve imkanların elverdiği seviyede en iyi kadroları kurmaya çalıştık ve bu kurduğumuz A Takımımız Antrenörlerimizin ve transfer ettiğimiz oyuncularımızın disiplinli çalışmaları ve yüksek performanslarıyla 1. Lige çıkmamızla birlikte üç sezondur Efeler Ligi Play Off maçlarına katılmaya hak kazandık. Takımımız ve Milas halkımızla birlikte çok güzel başarılara imza attık.

Ülkemiz ve Dünyanın etkisi altında bulunduğu, hem ekonomik hem sosyal anlamda çok kötü günler geçirmekteyiz. Önümüzdeki 2021-2022 Voleybol sezonu için bütçe ve imkanlar doğrultusunda Milas’ımıza ve Muğla’mıza yakışır, Voleybol camiasında ismi geçen ve Voleybol sporuna hizmet edecek bir takım kurabilmek için önümüzdeki zaman sürecinde çalışmalara başlayacağız.

Milas Belediye Spor Kulübü bünyesinde tüm branşlarda hizmet etmiş, katkıda bulunmuş tüm antrenör ve sporcularımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Ve Kulübümüzü Milas İlçemize ve Muğla İlimize yakışır bir şekilde temsil etmek adına elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz.

MİLAS BELEDİYE SPOR KULÜBÜ dün ve bugün olduğu gibi kurumsal yapısıyla Milas’ımıza, Muğla’mıza ve İnsanımıza hizmet etmeye devam edecektir;

SAYGILARIMIZLA...

#MilasİçinAşkla”

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık