Milas Belediyespor’dan yeni yıl armağanı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Milas Belediyespor’dan yeni yıl armağanı

Maçın Hakemleri: Gülgün Çankaya (Aydın Bölgesi), Tolga Özüdoğru, Hasan Erdoğan, Ayşe Diğer, Olgun Akdoğan, Duygu Kaman

Gözlemci: Cengiz Meriç

Milas Belediyespor: Anıl Paltooğlu (Kaptan), Tugay Uçak (Libero),Tuğberk Atıcı, Burak Yıldız, Ercan Sözener, Halil İbrahim Ölmez, Abdülkadir Özdemir, Ahmet Şahin, Batuhan Ragıp Şen, Soner Çay, Ali Özdemir, Berk Seray Söylemez, Akay Çalık (Libero)

Antrenör: Osman Çakıray

Yardımcı Antrenör: Sefa Koşar

İzmir Saınt Joseph: Tolga (Kaptan), Sidar, Yunus, Fatih, Berkay, Yiğit, Berke, Kaan, Ensar, Berktuğ, Osman(Libero)

Antrenör: Osman Kürekçi

 

İyi oyun güzel

galibiyeti getirdi

Büyük Erkekler Voleybol İkinci Ligin birinci grup karşılaşmasında Milas Spor Salonu’nda ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor rakibi İzmir Saınt Joseph karşısında iyi oyunun karşılığını 3 – 1’lik galibiyet ve 3 puan ile aldı.

Ligde grubunda 15 puan ile üçüncü sırada yer alan İzmir  takımı ile  13 puanla dördüncü sırada yer alan Milas Belediyespor arasındaki  voleybol lig maçı oldukça heyecanlı ve güzel geçti.

Mutlak galibiyet hedefi ile karşılaşmaya çıkan ilçemiz takımının antrenörü Osman Çakıray’ın libero değişikliği aşısı bu maçta kendini olumlu olarak gösterdi. Aşı tuttu ve liberomuz Akay’ın hareketli oyunu takımımızın güçlenmesine yardımcı oldu.

Takım olarak gününde olan temsilcimizin sporcuları özellikle smaç vuruşlarında etkili servis karşılamada dikkatli oyunu ile maçta seri sayılar aldı.

Rakibin smaç vuruşlarında tekli ve ikili bloklar iyi yer tutmalar bize sayı kazandırdı. Maçın ilk setinde oyuna iyi başlayan ekibimiz maçın henüz ilk setinde rakip takımla olan farkını da ortaya koydu. İlk teknik molaya 8 – 2’lik skorla giren temsilcimiz 16 — 7’lik bir skorla ikinci teknik molanında galibi oldu. İlk sette Kadir, Ahmet, Anıl ve Ali’nin etkili smaçları ve iyi oyunlarına takımın diğer sporcuları da katılınca ilk set 25 - 17 lehimize sonuçlandı.

İlk sette takımımızın iyi oyunu maçı izleyenlerin büyük beğenisini aldı.

Maçın ilk setinde ilçemiz temsilcisi 2 rakip İzmir takımı ise 1 servis atışını dışarıya attı.

Maçın ikinci setinde ilk setin kazanılmasının morali ile sete başlayan temsilcimiz yine her iki teknik molaya da önde girdi. 8 - 5 ve 16 – 12’lik skorlarla iyi oyununu skorsal olarak da süsleyen Milas Belediyespor etkili oyununu bu sette de devam ettirdi ve seti 25 - 21 alarak üçüncü sete 2 – 0’lık büyük bir avantajla girdi.

Bu sette kaçan servislerde Milas 3 - 2 öndeydi

Maçın üçüncü setinde ilk iki setin kazanılmasının rahatlığı ve avantajı takımın oyununa olumsuz olarak yansıdı. İlk iki setteki güzel oyun iyi mücadele yerini sıradan bir voleybol takımının sıradan bir oyununa dönüştü. İlk teknik molaya rakip takım 8 - 6 önde girdi ikinci teknik molada da yine konuk takım 16 - 9 öndeydi.

İkinci teknik moladan sonra kendisini toplamaya ve aradaki skorsal farkı kapatmaya çalışan ilçemiz temsilcisinin mücadelesi bu setin kazanılmasına yetmedi.

Üçüncü seti konuk takım 25 - 17 alarak skor 2 - 1 oldu.

Kaybettiğimiz bu üçüncü sette tek kazancımız set boyunca hiçbir servis atışını dışarıya atmamamız oldu. İzmir takımı ise bu sette 3 servis atışını auta attı.

 

Karşılaşmanın en

heyecanlı ve en güzel

setini kazandılar

Karşılaşmanın olmak ya da olmamak seti olan dördüncü sette en fazla servis hatası yaptığımız set oldu. 5 servis atışından yararlanmadığımız bu sette konuk takımda 3 servis atışını dışarıya atarak bize ayak uydurdu.

İlk teknik molaya 8 – 5, ikinci teknik molaya 16 - 15 önde giren ilçemiz ekibi ikinci teknik moladan sonra seti ve maçı kazanmak adına oldukça güzel ve tempolu bir oyun ortaya koydu.

Maçın en heyecanlı ve en mücadeleli setinde ilçemiz takımı sporcuları maçı kazanmak adına tüm hırslarını oyuna yansıttılar.

Milas seyircisinin de tribün desteği ve baskısı sonucunda seti 25 - 22 alan ekibimiz 3 – 1’lik galibiyet ile maçtan ayrılırken hem 3 puan alarak konuk takımın da 1 puan önüne geçmiş oldu hem de ilk yarıyı 16 puan ile grubunda üçüncü sırada tamamlamanın mutluluğunu yaşadı ve yaşattı.

Karşılaşma sonrasında galibiyet ve üçüncülük keyfini taraftarları ile yaşayan sporcularımızın sevinç ve mutlulukları tribünlerden destek aldı ve takımımız ayakta alkışlandı.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlarının yanı sıra Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen ve yönetim ekibi tam kadro maçı izleyerek sporcularımıza tribün desteğini verdiler.

Milas Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat ve meclis üyeleri ile oldukça çok sayıda voleybolseverde karşılaşmayı izleyerek maçın kazanılmasında pay sahibi oldular.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık