Milas Dörtyolspor sponsorluk anlaşması imzaladı

2023-2024 Spor sezonunda ilçemizi, Muğla 1.Amatör Küme Ligi’nde temsil edecek olan Milas Dörtyolspor, yeni sezon için Sar Yapı ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Milas Dörtyolspor sponsorluk anlaşması imzaladı

Milas Belediyesi Aşkıdil Akarca Salonu’nda 28 Ağustos Pazartesi günü saat 17:00’da yapılan sponsorluk imza töreninin ardından Dörtyolspor, yeni sezonda Sar Yapı Milas Dörtyolspor ismiyle sahaya çıkacak.

Yeni sezonda önce şampiyonluk ardından da Süper Amatör Küme Ligi’ni hedefleyen Sar Yapı Milas Dörtyolspor’un sponsorluk törenine Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, Dr. Alp Milasspor Kulüp Başkanı ve Muğla ASKF Başkan Yardımcısı Ersin Köksal, Milasspor'un eski kulüp başkanlarından Gürsel İçöz, Gazi Paşa Firüzpaşa Muhtarı Recep Güzel, Sar Yapı Dörtyolspor Kulüp Başkanı Mustafa Öztekin, Basın Danışmanı Taner Toker, Sportif Direktör Semih Kuyucu, antrenör Mustafa İçöz, antrenör yardımcısı Emre Vardar ve yönetim kurulu üyeleri ile Milas Sar Yapı Sahibi Metin Kaçar, Sar Yapı Dörtyolspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, futbolcular ve mahalle sakinleri katıldı.

Töreninin sunumunu Milas Fenerbahçeliler Grubu Başkanı Hasan Tuzla yaparken, Amigo Şeker İbrahim Alır, Sar Yapı Milas Dörtyolspor Basın Danışmanı Taner Toker, Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu, Sar Yapı Milas Dörtyolspor Kulüp Başkanı Mustafa Öztekin, Kulübün Sportif Direktörü Semih Kuyucu, Milasspor'un eski kulüp başkanı Gürsel İçöz, birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından Gürsel İçöz nezaretinde Sar yapı ile Dörtyol Spor Kulübü arasında karşılıklı sponsorluk anlaşması imzalandı.

SPORCULAR VE TEKNİK HEYETLE DE SÖZLEŞME İMZALANDI

Sar Yapı  Milas Dörtyolspor'un isim ve sponsorluk anlaşması sonrasında takımın yeni sezonda teknik direktörlüğü yapacak olan Mustafa İçöz, antrenör yardımcısı Emre Vardar ile takımın eski futbolcuları kaleci Serkan Aydın, oyuncular Egemen Yorulmaz, Emanuel Aydın ve yeni transfer Gökhan Akyol  ile  Sar Yapı Milas Dörtyolspor Kulübü yönetim ekibi sözleşme imzaladı.

Sponsorluk imza töreni günün anısına çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık