Milas Erginspor U18 Takımı Sahaya Çıkıyor

Milas Dörttepe Esnaf Spor Kulübü, sezon başında lige katılım evrakları yetişmediği için 2023-2024 sezonu 18 Ligi’nde Ergin Spor takımı adı altında liglere çıkıyor.  Milas Erginspor U18 takımı, Bodrum Gençspor U18 takımıyla 2 Aralık Cumartesi günü saat 14’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Milas Erginspor U18 Takımı Sahaya Çıkıyor
  • 01 December 2023, Friday 13:26

25 Kasım Cumartesi günü başlayan U18 Ligi’nde ilk haftayı bay olarak geçiren Milas Erginspor U18 takımı bu hafta Bodrum Gençspor takımını ağırlayacak.  U18 liginde ilçemizi temsil eden iki takımdan biri olan Milas Erginspor takımı antrenmanlarını Ağustos’tan beri sürdürüyor.

Maç öncesi açıklamalar yapan Dörttepe Esnaf Spor Kulübü sorumlusu Nazmi Yükselen, “Takımımız daha önce futbol oynamış gençler ile ağırlıklı olarak filiz lisanslı oyunculardan oluşuyor. Antrenmanlarımızı Ağustos ayından itibaren sürdürüyoruz. Bu sezon çok iyi çalışarak mahalli U18 ligine hazırlandık. Takımımın başarılı sonuçlar alacağına inancım tam. U18 liginde Dr. Alp Milasspor, Muğlaspor, Bodrum Gençspor, Yatağanspor  gibi güçlü rakipler ile aynı gurupta yer alıyoruz.  İlçemizi temsil etmek için beraber mücadele ettiğimiz Dr. Alp Milasspor takımına da başarılar diliyorum.” dedi.

U18 Ligi 2. hafta maçları şu şekilde;

2 Aralık Cumartesi saat 14.00: Milas Erginspor-Bodrum Gençspor (Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu)

2 Aralık Cumartesi saat 14.00: Muğlaspor-Yatağanspor (Düğerek Stadı)     

Dr. Alp Milasspor (bay)

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık