Milas evinde oynamak istiyor

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Milas evinde oynamak istiyor

İlçemizin en eski ve köklü spor kulüplerinden biri olan Yeni Milasspor Kulübü 2016 - 2017 sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi maçlarını Ören Stadyumu’nda oynayacak olmasına Milaslı taraftarlardan tepkiler internet yoluyla gelmeye devam ediyor.

1984 - 85 yıllarında kurulan ve 17 yıl profesyonel liglerde mücadele eden Yeni Milasspor 2000’li yıllarda düştüğü amatör küme liginden tekrar profesyonelliğe dönme mücadelesini sürdürüyor.

Bir dönem Bölgesel Amatör Küme Ligi’ne çıkan ve 1 yıl kalabilen Yeni Milasspor Muğla Amatör Küme Ligi’nde 16 yıldır şampiyonluk sevincini yaşayamadı.

2015 - 2016 sezonunda Hasan Özmen başkanlığında yeniden Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi içine giren Yeni Milasspor geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran takım oldu.

 

Yeni Milas yeni sezona

sıkıntılı başlıyor

2016 - 2017 sezonunda Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluk umudu ile yola çıkan Yeni Milasspor’u bu sezon oldukça çok sıkıntılar bekliyor.

Yeni Milasspor’un futbolcularının kalacağı spor tesisinin Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce yıkılacak olması, Milas Şehir Stadyumu içindeki yıllık yaklaşık 80 - 100 milyarlık bir gelir olan reklam panolarının yasaklanması ve Milas Stadyumu’nun çim zeminin oldukça bozuk olması nedeniyle Yeni sezonda Ören Mahallesi Stadyumu’nda lig müsabakalarını oynayacak olan Yeni Milasspor futbolcularını da Ören’e taşıyor.

Yeni Milasspor

yönetiminden

açıklama geldi

Yeni Milasspor Kulübü Yönetimi yeni sezonda neden Ören’e gittikleri ile ilgili olarak Milas kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günler içinde yapılan açıklamada Yeni Milasspor Kulübü sporcuların kalacakları yer olan tesisin İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce yıkılacak olması ile sporcularının barınacakları yerlerinin ortadan kaldırılması sonucunda büyük bir sıkıntı içine sokulduklarını belirten Yeni Milasspor yönetimi Milas Stadyumu’ndaki reklam gelirlerinden da mahrum edilecek olmalarından dolayı maddi anlamda sıkıntıların yeni sezonda çok daha fazla artığını söylediler.

Milas Şehir Stadyumu’nun çim zeminin artık futbol maçları oynamaya elverişli olmadığını belirten Yeni Milasspor yönetimi, “lig maçlarını bırakın antrenmanlarda bile futbolcularımız bu sahada sakatlıklar yaşıyorlar” dediler.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden Milas Stadyumunun biran önce suni çim saha olmasını istediklerini belirten Yeni Milasspor Kulübü Yönetimi, Milas sahasının Milas’ta spor yaptıran ve futbol liglerine katılan spor kulüplerinin de isteğinin biran önce yerine getirilmesini dilediklerini söylediler.

Liglerin başlamasına 1 buçuk ay gibi bir sürenin kaldığını vurgulayan Yeni Milasspor yönetimi “istendiği takdirde bu sürede Milas Stadyumu suni çim haline getirilebilir” dediler.

Otomobil çekilişi

1 ay ertelendi

Yeni Milasspor Kulübü Yönetimi 2 adet Fiat Egea otomobil çekilişini biletlerin satışının devam etmesi nedeniyle 28 Ekim Cuma gününe ertelediklerini belirterek yaptıkları bu erteleme ve gecikme nedeniyle Milaslı sporseverlerden özür dilediler.

Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluk mücadelesi yapacaklarını belirten Yeni Milasspor Kulübü yönetimi katılacakları alt yapı takımları liglerinde de en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyleyerek 28 Ekim gecesi Milas Stadyumunda konserle birlikte çekilişi gerçekleştirerek bilet alan 2 taraftarı otomobile kavuşturacaklarını vurguladılar.

 

Yeni Milasspor

taraftarları tepkilerini

belirtiyorlar

Yeni Milasspor’un yeni spor sezonunda ligi maçlarını Ören’de oynayacak olmasına Milaslı sporseverler ve Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Yönetimi ve taraftarlardan tepkiler yağmaya başladı.

Yeni Milasspor’un yıllarca gönüllü Amigoluğunu yapan Şeker lakaplı İbrahim Alır ve birçok taraftar Yeni Milasspor Kulübünün sporcu tesislerinin yıkılmasına anlam vermediklerini belirterek Yeni Milasspor’un neden Ören’de olacağı konusunda bilgilendirilmek istediklerini söylüyorlar.

Milas Stadyumu önündeki baraka tesislerin Yeni Milasspor Kulübüne ve Milas’a yakışmadığını vurgulayan taraftarlar bugüne kadar bu tesisin yıkımının neden yapılmadığını sorguluyorlar.

 

Karşılaşmalar Milas’ta

oynansın

Yeni sezon başlangıcında spor tesislerinden mahrum bırakılan Yeni Milasspor Kulübünün Ören yerine Milas’ta kalmasını ve Milas Stadyumunun çim zeminin futbol oynamaya elverişli bir hale getirilmesini isteyen Yeni Milasspor taraftarları, Yeni Milasspor Kulübüne yapılan bu haksızlığın sadece kulüp camiasına değil Milaslı tüm sporseverlere de yapıldığını söyleyerek “kulübümüzü sporcularımızı ve sahamızı geri istiyoruz” dediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık