Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

“Milas Gençliğine hizmet ediyoruz”

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

“Milas Gençliğine hizmet ediyoruz”

2016 - 2017 spor sezonunda Muğla İkinci Amatör Futbol Liginde mücadele eden Milas Dörtyol Gençlikspor Kulübü Basın Sözcüsü Zarife Turgut, İkinci Amatör Küme sezonu sonunda, kulüp çalışmaları ile ilgili olarak Milas kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla gazetemize bir açıklama yaptı.

Turgut açıklamasında, Dörtyol Gençlikspor’un kuruluşundan bu yana sportif anlamda önemli çalışmalar yaptığına dikkat çekerek, “Dörtyol Gençlikspor Kulübü olarak hedefimiz, her zaman Milas gençliğine spor yoluyla hizmet etmek ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumaktır” dedi.

 

“Amacımız sporcularımızın spor yapmalarını sağlamak”

Zarife Turgut’un Gazetemize yaptığı açıklama şöyle:

1985 yılında kurulan ve bugüne kadar alt yapı Muğla Liglerinde futbolda 4 kez grup birincisi 2 kez il ikincisi ve 2 kez de il üçüncüsü olma başarısını elde eden sporcularımız ayrıca voleybol branşında da erkekler liginde grup ve il birinciliği başarısını elde ederek Muğla’yı Burdur Bölge Yarışmalarında temsil etme hakkını kazandı.

Muğla Yıldır Kızlar voleybol liginde 10 yıl önce il üçüncülüğünü kazandık.

Futbolda ve voleybolda Milas gençliğine en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. Mevcut imkanlarımızla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.

2016 - 2017 sezonunda ise Muğla Futbol Liglerinde ikinci amatör küme liginde mücadelemizi sürdürdük. 22 sporcumuzla liglere başladık. Bu sporcularımızdan 10 sporcumuz, kadromuza yeni isimler olarak katıldılar.

Lig sezonu içinde bazı futbolcularımız çeşitli nedenlerle takımımız kadrosundan ayrıldılar. Kadromuzda yer alan futbolcularımızdan bazıları müsabakalar sırasında sakatlanarak lig maçlarımızda yer alamadılar. Bu nedenlerden dolayı kadromuz azaldı ve kulüp olarak ligde bazı maçlarımızı 11 kişi ile yedeksiz oynamak zorunda kaldık.

9 sporcumuzla oynadığımız lig maçları oldu. Ancak tüm olumsuz şartlara rağmen bazı spor kulüpleri gibi bahanelerin arkasına sığınarak katıldığımız ligden çekilmeyerek onurlu mücadelemizi sürdürdük.

2016 - 2017 Muğla Futbol Sezonunda İkinci Amatör Futbol Liginde müsabakalara bizlerle başlayıp sezon sonuna kadar bizimle birlikte olan tüm sporcularımızı kutluyor ve Dörtyol Gençlikspor Kulübü Yönetimi olarak teşekkür ediyoruz.

20116 - 2017 spor sezonunda, futbolun dışında da Dörtyol Gençlikspor Kulübü olarak voleybol branşında kızlar dalında lig müsabakalarına katılarak sporcularımızın maç heyecanı yaşamasını istedik.

Yıldızlar ve Genç Kızlar Liginde sadece sporcularımıza maç heyecanı yaşatmak ve maç tecrübeleri kazandırmak adına katıldık. Amacımız şampiyonluklar değil sporcularımızın spor yapmalarını sağlamaktı. Bu amacımızda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz.

 

Teşekkürler

Sezon içinde Dörtyol Gençlikspor adına voleybol liginde mücadele eden sporcularımızı da yönetim olarak kutluyor ve tek tek tüm sporcularımıza teşekkür ediyoruz.

Bugüne kadar her spor sezonunda Dörtyol Gençlikspor olarak yaşadığımız maddi sıkıntılarımız oldu. Ancak bu parasal sıkıntılarımızı hiçbir zaman dile getirmedik ve mevcut olanaklarımız ile katıldığımız her spor liginde mücadelemizi sürdürdük.

Kulüp Başkanımız Sercan Ergin’in şahsi çabaları ve harcamaları ile ligde tutunmaya çalıştık.

2016 - 2017 sezonunu işte bu şartlarla geride bıraktık. Bir kez daha formamız altında liglerde mücadele eden tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz.

2016 - 2017 sezonu lig mücadelemiz öncesinde ve her sezon öncesinde kulübümüze destek olan Milas Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat’a da verdikleri destekler için yönetim kurulumuz olarak teşekkür ediyoruz.

2017 - 2018 spor sezonunda Muğla Mahalli Liglerde alt yapı takımlarımızla mücadele etmeye karar verdik. Eğitim ve öğretim döneminin sona ermesi ile birlikte yaz boyunca, gelecek sezon için sporcularımızla çalışmalarımıza başlayacağız.

2016 - 2017 sezonunda Milas Dörtyol Gençlikspor Kulübümüze yazıları ve haberleriyle destek olan Milas Önder Gazetesi Spor Muhabiri Sayın Hüseyin Açar’a , Haber Milas’a, Radyo Gözlem Ailesine ve Milas Medya Grubuna da teşekkür ediyoruz.

 

Spor yapmaktan asla vazgeçmeyin

Milas Dörtyol Gençlikspor Kulübü Basın Sözcüsü Zarife Turgut basın açıklaması sonrasında kendisi ile ilgili de bilgiler vererek, 8 yıldır Dörtyol Gençlikspor Kulübünde yöneticilik yaptığını söyledi.

Sporu çok sevdiğini vurgulayan Turgut, Milas Özen GYM Spor Salonunda sporcuların antrenörlüğünü yaptığını belirtti. Dörtyol Gençlikspor’un dışında bu yıl yeni kurulan Milas Erginspor Kulübü’nde de yöneticilik yaptığını söyleyen Turgut, Yoga Sporu ile ilgilendiğini de belirterek, hedefinin gelecek yıllarda Milas’ta Yoga Eğitmenliği yapmak olduğunu sözlerine ekledi.

2017 - 2018 spor sezonunda Milas adına sportif yarışmalara katılan tüm spor kulüplerine ve sporculara başarı dileklerini ileten Milas Dörtyol Gençlikspor Kulübü Basın Sözcüsü Zarife Turgut, Milas gençliğine de seslenip, spor yapmalarını ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını istedi …

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis