‘Milas Gençlik’ galip …

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

‘Milas Gençlik’ galip …

Maçın Hakemleri- Hüseyin Kılıç, Cem Arif Candan, Murat Aydın.

 

Milas Gençlikspor- Muhammed, Celal Can, Alperen, Vedat, Çağrı, Halil İbrahim, İzzet, Mert, Ferhat, Nusret, Hüseyin (Yedekler- Ahmet, Abdullah, Baran, Ahmet Aydın).

Antrenör- Ali Akın Çilek

 

Bitez Gençlikspor- Galip, Ömer, Muhammet, M.Ali, Vedat, Ufukcan, Ertuğrul, Uğur, Fatih, Batuhan, Mehmet (Yedekler- Umut, Oğulcan, Furkan, Sinan, Emre, İbrahim, Ömer).

Antrenör- Mukadder Yurtışığı

 

Goller ilk yarıda geldi

Muğla İkinci Amatör Küme Futbol Ligi A Grubunda Şampiyonluk mücadelesi yapan iki takımın Milas’taki maçında kazanan, ilçemiz ekibi Milas Gençlikspor oldu. 9 puanlı Milas Gençlikspor, 7 puanlı Bitez Gençlikspor’u ilk yarıda attığı 2 golle yenerek Bodrum’a puansız gönderdi.

4 Takımın yer aldığı lig mücadelesinde Milas Gençlikspor karşılaşmanın ilk golünü yiyen taraf oldu.

Henüz maçın başlarında gelişen bir konuk takım atağında Vedat, çektiği sert şutla kaleci Muhammet’i avladı. Sert bir şutla gelen bu golle konuk takım Bitez 1 - 0 öne geçti.

Gol sonrası toparlanan ilçemiz ekibi art arda gol ataklarıyla beraberlik için Bitez kalesine yüklenmeye başladı.

Milas Gençlikspor önce Ferhat sonra Vedat Aras ile gol şansı yakaladı ancak beraberlik golünü bulamadı. Maçta dakikalar 20’yi gösterirken takım kaptanlarından Çağrı Arıkan ile bir atak geliştiren Milas Gençlikspor, aradığı golü de buldu.

Orta sahada topla buluşan Çağrı, kaleye güzel bir orta yaptı. Kale içinde top Bitez savunmasına çarptı ve yön değiştirerek filelerle buluştu ve Milas Gençlikspor bu sürpriz golle maçta dengeyi sağlayarak skoru 1 - 1 yaptı.

Dakika 45’te Milas atağında Vedat Aras sert bir şutla topu Bitez kalesine nişanladı. Top yan direğe çarparak oyuna geri döndü. Mert Kalender topla buluştu, plase bir vuruşla topu olması gerek yere gönderdi ve Milas Gençlikspor devreye 2 - 1 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takım da daha çok orta sahada birbirleriyle mücadele ettiler ancak skoru bozacak goller gelmedi ve müsabaka, ev sahibi takım olan Milas Gençlikspor’un 2 - 1 galibiyeti ile tamamlandı.

Bu galibiyetle Milas Gençlikspor, şampiyonluk yolunda rakibine göre büyük bir avantaj elde ederek puanını 12’ye yükseltti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık